Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már, hogy egy csaj elcsábította/szemet vetett a pasidra és ezért megverted/verekedtél vele?
Először is:
A páromat "elcsábítani" nem lehet. Ha lehet, akkor nem a csábító a hibás egyedül. Ily módon ezen verekedni igen primitív dolog.
Másodrészt ha nők verekednek az visszataszító, nevetséges és szánalomraméltó. Köszönni nem köszönnék többet egy ilyen egyénnek szerintem.
Első válaszoló meg akkora fődműves, hogy nem elég, hogy gumicsizmával megy diszkóba, de a tehéntrágyás utánfutót is rajtahagyja a zsigán.
Kislány, mész acélbetéttel meg vasláncal verekedni. Kemény vagy mint a friss beton. De ha odatolta volna valaki a kést a torkodhoz lepisiled a combod...
Miért kérdezed? Te is azt tervezed?
Nekem 2 év után derült ki, hogy egy 16 éves kis ribit felcsinált a kedves élettársam. De szívesen megagyalnám a tolatós k@rváját, de a kedves ex-emet is!!! 20/L-(nem roma, csak vágyakozó vagyok per-pill:D)
De igaza volt annak a válaszolónak, aki azt mondta, hogy inkább okosan tönkretenni, mint megverni az embereket. Hosszútávon nagyobb elégtételt nyújt. Nekem most az is elég, hogy a pasi fizetheti élete végéig a gyerektartást. :)
Engem megakartak verni mert arcon csókoltam egy fiút.Nekem rontott a kiscsak:Milyen qva vagyok,majd ő megmutatja kit nyaljak meg faljak.Megrúgott én meg mivel judozom egyszerűen leszorítottam és megkérdeztem ,hogy kiről is beszél.Erre közölte,hogy látta amikor én az XY-smaciztam.:Ő az uncsi tesóm te idióta-mondtam és otthagytam.Ők azóta összeházasodtak és a lány leány búcsúján bocsánat ajándékként kaptam egy chippandale fiút.
Hát megboccsátottam:D
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!