Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Adott egy jó munkalehetőség...

Adott egy jó munkalehetőség de a körülmények miatt nagyon félek tőle. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Jó munka, kevés meló, aránylag jó pénzért, vagyis 24 éves pályakezdőnek aki még a szüleivel él, nagyon jó kis lehetőség, közel a lakóhelyhez, de az a gáz hogy egy garázsban van kialakítva az iroda, ami elég sötét és nagyon alacsony a plafon, én 180 cm vagyok és az iroda rész kb. 5-10 centivel magasabb tőlem :S aztán meg az hogy a wc az íróasztal mögött van egy eltolható ajtó mögött, szóval ez eléggé frusztráló... májusban kezdek, ja és öten leszünk egy kis helyiségben :(
2013. ápr. 5. 12:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg, azzal semmit sem veszítesz. Ha kiderül, hogy nem fog menni, próbaidőben indoklás nélkül eljöhetsz.

Pályakezdőként mostanában nagyon nehéz elhelyezkedni. Ne mondj nemet még azelőtt, hogy megpróbáltad volna.

2013. ápr. 5. 12:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
El kell kezdeni dolgozni közben nyitott szemmel járni hátha találsz jobbat. Ha nem is találnál jobbat és számodra kibírhatatalan akkor ott hagyod és kész.
2013. ápr. 5. 12:41
 3/5 Antimod ***** válasza:
100%
Egyébként is esélyes, már ha tényleg nem fizetnek rosszul, hogy előbb-utóbb a cég el tud költözni egy normális irodába.
2013. ápr. 5. 12:46
 4/5 anonim ***** válasza:
55%

Próbáld ki, aztán meglátod.

Én valószínűleg megpróbálnám rávenni a főnököt, hogy otthonról dolgozhassak :)

2013. ápr. 5. 13:36
 5/5 A kérdező kommentje:

Már elvileg felvettek, de szerződést még nem írtunk alá. Megpróbálom, 3 hónapig van szerződés, szóval ha úgy érzem majd eljövök, nem akarok innen nyugdíjba menni :D

már több éve működik a cég, nem hiszem hogy elköltözne másik irodába.. :D

2013. ápr. 5. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!