Adott egy jó munkalehetőség de a körülmények miatt nagyon félek tőle. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Jó munka, kevés meló, aránylag jó pénzért, vagyis 24 éves pályakezdőnek aki még a szüleivel él, nagyon jó kis lehetőség, közel a lakóhelyhez, de az a gáz hogy egy garázsban van kialakítva az iroda, ami elég sötét és nagyon alacsony a plafon, én 180 cm vagyok és az iroda rész kb. 5-10 centivel magasabb tőlem :S aztán meg az hogy a wc az íróasztal mögött van egy eltolható ajtó mögött, szóval ez eléggé frusztráló... májusban kezdek, ja és öten leszünk egy kis helyiségben :(2013. ápr. 5. 12:24
1/5 anonim válasza:
Nézd meg, azzal semmit sem veszítesz. Ha kiderül, hogy nem fog menni, próbaidőben indoklás nélkül eljöhetsz.
Pályakezdőként mostanában nagyon nehéz elhelyezkedni. Ne mondj nemet még azelőtt, hogy megpróbáltad volna.
2/5 anonim válasza:
El kell kezdeni dolgozni közben nyitott szemmel járni hátha találsz jobbat. Ha nem is találnál jobbat és számodra kibírhatatalan akkor ott hagyod és kész.
3/5 Antimod válasza:
Egyébként is esélyes, már ha tényleg nem fizetnek rosszul, hogy előbb-utóbb a cég el tud költözni egy normális irodába.
4/5 anonim válasza:
Próbáld ki, aztán meglátod.
Én valószínűleg megpróbálnám rávenni a főnököt, hogy otthonról dolgozhassak :)
5/5 A kérdező kommentje:
Már elvileg felvettek, de szerződést még nem írtunk alá. Megpróbálom, 3 hónapig van szerződés, szóval ha úgy érzem majd eljövök, nem akarok innen nyugdíjba menni :D
már több éve működik a cég, nem hiszem hogy elköltözne másik irodába.. :D
2013. ápr. 5. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!