Az új Munka törvénykönyve szerint a túlórákat csak akkor lehet "lecsúsztatni" ha a felek ebben előzetesen megállapodnak. És mi a helyzet azon munkahelyekkel ahol a túlórát se ki nem fizetik, se le nem lehet csúsztatni?
Én a munkahelyemen heti majdnem 10, havi szinten 40 órát túlórázom (40 óra = 1 hét!). És a főnök a lehető legjobb megoldást választja. Se ki nem fizeti, se le nem lehet csúsztatni-egyszerűen benyeli a túlórapénzt és minden dolgozó bekaphatja ha nem tetszik.
Ha valaki szólni merészelne, már másnap adná is fel az álláshirdetést ahol az illető állását hirdeti meg.
Így mindenki befogja a pofáját és dolgozik ingyen.
Ki mit szól ehhez?
ja ennyi?
ennyit én is hozzá tudok szólni
hát igen. ha nem egy birkacsorda dolgozna nálunk, hanem gerinces emberek akkor talán.
elmondom, hogy ez egy iskola, ahol csupa diplomás ember dolgozik, és ennek a csupa diplomás embernek összesen nincs annyi tartása mint egy meztelen csigának.
gerinctelen, birka, gyáva undorító patkány mind. meg is érdemlik voltaképp-engem is beleértve.
vágóhídra való birkák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!