Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Úgy érzem nem jó irányba...

Úgy érzem nem jó irányba halad az életem. Németet tanulok az egyetemen, nem úgy érzem később nem tudnék ezzel foglalkozni, mert enm annyira érdekel és rájöttem nem az én világom. Szerintetek? Többi lent

Figyelt kérdés
Rádöbbentem, hogy nem vagyok jó annyira németből, hogy később ezzel foglalkozzak, és nem is annyira érdekel. Most elkezdtem járni Forever Living Product előadásokra, ezt szeretném kipróbálni, ebből megélni. Jó döntés lenne ez, ha a foreverrel foglalkoznék, a marketing része vonz természetesen, hiszen az hoz pénzt.

2013. ápr. 4. 14:46
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
44%

ma 17:47 Köszönöm

ma 17:46 Olvass és értelmezz! Ha nem megy, akkor tényleg kár volt rád pazarolni egy karaktert is.

2013. ápr. 5. 17:52
 32/40 anonim ***** válasza:
25%

Elkezdtem olvasni ilyet.

Nekem nem jon be annyira.

Ok. Mint minden konyv kepes arra hogy formalja azt ahogy a vilagot latod.

De nem tulajdonitok nekik akkora hatalmat mint mondjak.

Inkabb az olvaso szamit! Hogy o ezt hogyan tudja a sajat erenyere forditani...

Mondom. Van ismeros. Bele van buzulva ezekbe a konyvekbe es egy nagy senki.

Rajtad all vagy bukik az egesz, nem a konyvon. A konyv egy eszkoz.

Nem rossz az, de nelkuled nem fog veled csodat csinalni.

Lehet egyeseknem tenyleg ez kell, mint ahogy neked is. Akkor volt valami ertelme, haszna hogy megirtak.

De annak hogy ezekkel vagdalkozunk amikor MLM-rol szol a kerdes.

En meg mindig allitom hogy a kerdezo ne erre alapozza a jovojet mert tul nagy benne a kockazat, ergo hogy neki nem fog bejonni.

Rendes ellenervet meg meg nem nagyon kaptam.

Pedig szeretem ha felnyitjak a szemem ha kezd lecsukodni egy-egy temaban - mint a konyvesnel is, koszonom.

2013. ápr. 5. 18:01
 33/40 anonim ***** válasza:
25%

Meg mindig nem irtad le hany eves vagy es mire vitted az MLM-mel. Vagy netan szegyellnivalo mintsem dicsoseges?

Amugy meg nem mondtam hogy a fix kereset jobb mint egy bizonyos vallalkozasi forma. A velemenyem mas errol. Van akinek jobb a fix kereset. Az akinek van egy kis vallalkozoi venajuk azoknak lehet hogy jobb vallalkozasba fogniuk. De nevetseges lenne azt mondani egy idegennek akit nem ismersz hogy neked be fog jonni az MLM, hagy a tanulast. Az MLM tul nagy rizikoju... Kb. mint roulette-n feltenni az osszes penzed a 14-esre mert az Valentin-nap...

Amugy en is vallalkozni fogok :) Szoval a fixrol ennyit. Most kapott zold lampat az egyes project. Oh draga kapcsolatok!

2013. ápr. 5. 18:09
 34/40 anonim ***** válasza:
25%

Ez nagyon igaz,persze kell hozzá az ember is nyilván,és CSELEKEDNI is kell,önmagában tényleg semmi ha nem cselekedsz a könyv szerint akkor tényleg semmi értelme nincsen.

Olyan mint nálunk az ELTE-n a programozó informatikus képzés,ha képzed magad hozzá akkor nagyon f@sza lesz,önmagában egy diploma használhatatlan budi papír.

Érdemes vállalkozási ismereteket szerezni és vállalkozni,nagyon is csak kérdés miben,amihez nagyon értesz vagy esetleg MLM,de olyan ami tényleg elengedhetetlen,most erre az angolos cuccra leszek kíváncsi,megnézem mit mondanak,ha bármi sántít akkor cső,eljövök azonnal.

Ha alkalmazottként képzeli el az ember akkor egy nagyon nagy presztízsű szakma kell és sok nyelvtudás,akkor lehet még alkalmazottként is milliomos valaki.

2013. ápr. 5. 18:18
 35/40 anonim ***** válasza:
0%

alkalmazottkent igen, ahhoz nagy presztizsu tudas kell...

es igen a papiros pelda is kituno - basszus agyandicserlek itt, de olyan feludules vegre olyannal beszelni aki allit es melle ervel - kivaltkepp ha meg ezt logikusan is teszi

2013. ápr. 5. 18:29
 36/40 anonim ***** válasza:
0%

#35 Tenksz ö lát :D :D

Le se tagadhatnám,hogy programozó vagyok,mindent logikusan érvekkel :D

2013. ápr. 5. 18:46
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg úgy érzed, hogy téged nem érdekel amit tanulsz, akkor hagyd a fenébe. Mit fogsz vele kezdeni? Legfeljebb tudni fogsz németül. Ami tényleg jó, de csak ennyi. Keress mást ami érdekel.

Ha pedig belefogsz az FLP-be, akkor először is nézz utána részletesen, mert itt ahogy olvasom kaptál ám mindent csak megbízható és tényleges infót nem.

Az MLM egy kis kockázatú üzlet, főleg az FLP. Eleve 12 hónapos visszavásárlási garanciát ad a termékekre. Nagyon alacsonyak az induló költségek, akár termékvásárlás nélkül is el tudod kezdeni. Bár ezt egyálalán nem javaslom egy olyan üzletben ahol a termék az alapja az egésznek. A minimum vásárlás most kb 21e Ft amiért kapsz terméket és ki tudod ezeket próbálni. Vagy ha eleve veszel egy touchot ami kb 150e Ft, akkor egyből kapsz 26.5% kedvezményt, megkapod a telefon flotta jogosultságot és ha travel touchot veszel akkor még kapsz 150e Ft értékű utazási utalványt is amit a FLP utazási irodájában tudsz felhasználni. Erről kérdezd azt aki megmutatta az üzletet.

A működési költségek sem kiugróan magasak, max a telefonszámlád lesz több pár ezressel, meg ha elmész néhány rendezvényre amik ára átlag havi 3-4000e Ft. Ezekkel számolj mindenképp.

A munka része úgy heti 15 órát vesz igénybe ha tényleg komolyan akarod csinálni.

Veszteni valód nem nagyon van, mint láthatod nagyon kicsi az anyagi kockázata.

A legfontosabb amit sokan nem értenek meg, hogy ez egy vállalkozás és nem alkalmazotti munka.

2013. ápr. 5. 18:48
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikert bárhogy is döntesz.
2013. ápr. 5. 18:50
 39/40 anonim ***** válasza:
11%

Sokszor hallottam már azt az érvelést, hogy alkalmazottként is lehet valakinek magas jövedelme, vagy épp hagyományos vállakozóként.

Ez így igaz, viszont amit egy alkalmazott vagy épp egy vállalkozó nem tud megtenni, hogy gondol egyet és egy hét múlva elutazik nyaralni.

Az alkalmazottnak eleve beleszólnak, hogy mikor mehet szabadságra. Úgy tudom idéntől még tovább csökkentették azokat a napokat amelyekről ők rendelkezhetnek. És még akkor sem biztos, hogy elmehetnek.

Az még ok, hogy sikerül elmenniük nyaralni, viszont szinte állandóan csörög a telefonjuk amikor nyaralnak kevés az akinek sikerül úgy managelnie a vállalkozását, hogy ne legyen ilyen gondja.

Az meg pláne elképzelhetetlen, hogy elmenjen akár 3-4 hétre is nyaralni.

Ráadásul egy hagyományos vállalkozó szinte biztos, hogy sokkal többet dolgozik, mint aki MLM-el foglalkozik.

A következő vállalkozó ismerőseim vannak akik tuti nem tudnak normálisan elmenni nyaralni, sőt sok esetben még normálisan kikapcsolódni sem tudnak a munkájuk miatt.

Kerti kisgép és szerszámgép szaküzlet

Számtechbolt

Apartman tulajdonos

Étterem kávézó tulajdonos, ebből van több is.

És még sorolhatnám.

Lehet jól keresni vállalkozóként és alkalmazottként is, viszont egyik sem adja meg azt a szabadságot, hogy én döntöm el mikor és mennyit akarok dolgozni, mikor akarok magamnak szabadidőt, és még a hobbira is bőven van időm és pénzem is, a családomról már nem is beszélve. Na meg arról, hogy amikor nyaralok, akkor is pénzt keresek. Ez legfeljebb egy jól menő és jól managelt nagy vállalkozás esetén működik.

Sokan azt hiszik, hogy aki mlmel foglalkozik az mind milliomos vagy gazdag (ahogy már írták nem ártana konkretizálni, hgoy mit is jelent ez) akar lenni. Nos lehet, hogy nekik ez kiábrándító, de nem mindenki akar sok pénzt keresni vele. Az emberek nagy része aki elkezdi ezt az üzletet nem akar sok pénzt keresni. Eleve sokan nem is a pénz miatt kezdenek bele. Van akinek nincs elég ideje a jelenlegi munkája mellett, van aki kapcsolatokat keres, van aki másoknak akar segíteni és még rengeteg oka lehet annak, hogy valaki ezzel foglalkozzon. A pénz esetén a legtöbb ember el sem tudja képzelni, hogy mennyi pénzt akar és nem is hiszi el, hogy ő azt megkeresse.

És nem nem leányálom ez a munka sem mindig meg vannak a nehézségei sőt elég nehéznek is mondják akik ezzel foglalkoznak, viszont olyan egyszerű, mint a faék. Megj: A könnyű nem az egyszerű szinonímája.

A siker pedig 100%-os annak aki megérti a lényegét és hajlandó érte megdolgozni. Sok olyan emberrel találkoztam aki nagyon lelkes volt megtartottunk két bemutatót 15 embernek aztán ebből senkit sem érdekelt. Aztán a delikvens feladta mondván, hogy ez neki nem megy. Akik nagy siekert érnek el azok rengeteg nemet kapnak. Van olyan barátom aki egyhuzamban több, mint 100 nemet kapott csak a telefonban. Abbahagyta? Nem! Más már 5 nemnél feladja.

Ez pont olyan, mint a fogyókúra. Rengetegen akarnak lefogyni, de csak kevesen hajlandóak tenni is érte. Mindenféle kifogásokat találnak, hogy miért nem mozognak, mindig a könnyebbik utat keresik, veszélyes ki tudja milyen tartalmú tablettákat vesznek, mindenféle buta diétát kipróbálnak, de aktívan mozogni egyik sem mozog. Pedig ez lenne a leginkább az alapja a fpgyásnak. Ezek az emberek csalódnak a legtöbbet, mert nem hajlandóak tenni az eredményért.

A kérdezőnek azt javaslom, hogy legalább nézze meg, hogy mi ez pontosan. Veszíteni valója úgysincs. Sok sikert hozzá!

2013. ápr. 8. 01:28
 40/40 anonim válasza:
0%
Huhh, látom, kapott hideget-meleget az MLM. Nos, megértem az érveket is ellenérveket is. Nekem a leginkább a telefonlistával, ismerősök megkeresésével volt bajom az MLM-ben. De most találtam egy olyat, ami valóban online, jól működik, nem kell ismerősöket zaklassak. Webáruházat és hírlevél küldő rendszert kapok, szóval számomra ez a tökéletes rendszer. És még passzív jövedelemre is szert tehetek, naná! :)
2013. jún. 5. 19:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!