Úgy érzem nem jó irányba halad az életem. Németet tanulok az egyetemen, nem úgy érzem később nem tudnék ezzel foglalkozni, mert enm annyira érdekel és rájöttem nem az én világom. Szerintetek? Többi lent
Lehet hogy én maradi vagyok de én nem bizom az ilyenekben. Legalábbis hosszútávon nem. Ha már egyetemen is a németet tanulod csak nem lehetsz olyan rossz szinten és az a tudás biztos. Viszont megmondom őszintén én azért nem látom az ilyen foreveres cuccokban a jövőt mert Magyarországon elég gáz helyzetek uralkodnak, az emberek nagy része az élelmiszereken is spórol, nemhogy még olyan termékeket vásároljon. Én csak akkor tanácsolom ezt, ha van üzleti érzéked illetve ismersz olyan jómódú embereket, akik ki tudnak adni azokért a termékekért pénzt.
Hogy meg lehet-e ebből élni? Biztosan van olyan akinek sikerül, erről nem olvastam még statisztikát, de szerintem akiknek sikerül is, ők nagyon sok erőt fektetnek bele, elszántak és vannak kapcsolataik.
Ez csak az én véleményem, persze nem kell rám hallgatnod.
ma 15:38
Értesz az MLM-hez? Nem! Mégis úgy gondolod, hogy jobban tudod, hogy hogyan működik. Vagyis szagértő vagy. Ennyi.
Amúgy meg nagyon jól tudsz általánosítani.
Ha leírnád, hogy szerinted a tudásával többre menne, mint az MLM-el, akkor nem lenne gond. De te jóval tovább mentél és buta általánosításokat írkálsz, a hozzá nem értésed miatt.
Milyen MLM cégek omlanak össze és lépkednek ki meg be az emberek? !!!!Mert te ezt tényként írod!!!
Ezek mind buta sztereotípiák, ráadásul az MLM-re nem igazak. A piramisjátékokra igen, de azoknak meg nem sok közük van az MLM-hez.
ok sztereotip, de tudod hogy a sztereotipiak valosagalapra epulnek.
ok mondjuk nem ervenyes mindenre, akkor ne is vedd annak.
a stilusod meg mindig arrogans, sztereotip leszek ujbol xD tipikus MLM-es vagy.
a kerdesre pedig nem valaszoltal: Milliomos lettel ebbol?
Gondolom nem. Mert akkor azzal jonnek hogy hu neked ilyen autod van meg amolyan, de nem. Mert lehet hogy meg egy autod sincs. Es a xaros kis 22 eves lany letemre tobb penz van az en szamlamon mint a tieden...
Azt hiszem ha azon nyammogunk hogy megeri-e vagy sem akkor ez a lenyeg nem as hogy as FLP 100 eve vagy 20 eve szediti az embereket a csodatermekekkel.
A termékekről sincs sok fogalmad, de mindegy.
Te beszélsz nekem lenézésről? Te olyan magas lovon ülsz, hogy bekopoghatsz a repülők ablakán.
Igen 22 vagyok. Nezd ugy hogy neked te korod-22 eved volt pluszban valamit felmutatni az eletben... ugy tunik keves sikerrel.
De meg mindig nem irtad Milliomos vagy az MLM-bol?
Nem.
Nah akkor innentol kezdve nem erdekel hogy mit mondasz mert nem gazdagodtal meg belole - mint ahogy beszervezesnel igeritek :)
Es mivel ez uzlet itt ez szamit.
Minek csinaljon a kerdezo egy ketes dolgot es dobjon el egy nemet diplomat amivel fix keresete lehet...
"kedves" ma 16:28-as
ha ennyire sztárolod a forever-t, elmondanád hogy mit értél el vele? milliomos lettél? Mert ha igen, én kérek elnézést! És attól hogy az a véleményem, ami, még nem kell ocsmány stílusban lehurrogni a másikat, mert nem azt gondolja amit "őfelséged"!
Elég jól élek belőle, de ezt már korábban is írtam, igaz akkor még nem ezzel foglalkoztam.
Egyébként ki számít milliomosnak? Először ugye meg kéne tudni fogalmazni, hogy ez mit is jelent.
Fix jövedelem? Meddig? Amíg ki nem rúgnak. Mint annak az ismerősömnek akinek szintén fix munkája és jövedelme volt a Nokiánál, aztán egyszer csak közölték vele, hogy ennyi volt kész vége.
Vagy az egyik régi munkahelyemen, ahol egyik reggel nem engedték be a dolgozókat, aztán egyik-napról a másikra utcára kerültek az emberek. Semmi előzetes figyelmeztetés nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!