Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Úgy érzem nem jó irányba...

Úgy érzem nem jó irányba halad az életem. Németet tanulok az egyetemen, nem úgy érzem később nem tudnék ezzel foglalkozni, mert enm annyira érdekel és rájöttem nem az én világom. Szerintetek? Többi lent

Figyelt kérdés
Rádöbbentem, hogy nem vagyok jó annyira németből, hogy később ezzel foglalkozzak, és nem is annyira érdekel. Most elkezdtem járni Forever Living Product előadásokra, ezt szeretném kipróbálni, ebből megélni. Jó döntés lenne ez, ha a foreverrel foglalkoznék, a marketing része vonz természetesen, hiszen az hoz pénzt.

2013. ápr. 4. 14:46
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
40%
Mindig megfogadom, hogy nem vitázom a szagrétőkkel akik 22 évesen nagy élettapasztalattal rendelkeznek :) De néha nem tudom megállni. Lépek is további jó okoskodást.
2013. ápr. 5. 17:11
 22/40 anonim ***** válasza:
24%

Pedig a vita lehet epito ha mindket fel nyitott ra.

Sajnos nem sok ervet hoztal fel mellette igy az en "kis" 22 eves jellemem nem epulhetett sokat, Mr Szagerto. :)

Ui.: a sikert, a tapasztalatot nem evekben szokas merni ugy tudom. Sokfele jartam, sokmindent lattam, buktam nagyot es alltam fel onerobol. Nevetseges viszont hogy meg mindig magamra veszem amikor a korommal piszkalnak :)

2013. ápr. 5. 17:18
 23/40 anonim ***** válasza:
30%

Azért ha meg nem sértelek én inkább olyan emberektől tanulok, mint Steve Jobs, Bill Gates, Robert Kiyosaki, Donald Trump, Lee Iacocca stb ha egyáltalán mondanak ezek a nevek valamit, és nem egy 22 évestől aki szerint a fix jövedelem a jövőm záloga és nem egy bizonyítottan működő vállalkozási forma.

De pláne nem egy olyan embertől akinek nem sok fogalma van az MLM-ről. Amúgy meg te kezdted az okoskodást, hogy az MLM cégek a fasorban sem lesznek. Missis nagymenő. Ha ismernéd és érdenéd a kereskedelem működését, akkor tudnád, hogy mekkora butaságot írtál. Véleménynek végülis jóvót.

2013. ápr. 5. 17:25
 24/40 anonim ***** válasza:
31%
Ha meg már a koroddal és jövedelmeddel példálozol, akkor vannak többen is akik ennyi idősen biztos, hogy jóval többet keresnek vagy kerestek, mint te az MLM-el.
2013. ápr. 5. 17:27
 25/40 anonim ***** válasza:
25%

Irtam hogy elfogadom hogy altalanositas.

A fent emlitett nagy nevekkel mit csinaljak? Igen. Gazdagok.

Ismerem ezeket a neveket. Van ismeros aki rajuk van buzulva.

Es ok teged gazdagga tettek?

Nem. Csak te tetted oket meg tehetosebbe hogy megvetted a konyveiket. Ha megvetted egyaltalan oket...

Kar nagy nevekkel dobalodzni. En is mondhatnek hogy jajj inkabb olvasom Czeizel kutatasait mintsem egy csoro MLM-es ervek nelkuli himnuszat hallgassam.

Jah es imadom a dramai visszatereseket amikor fellengzosen elbucsuzik a masik fel, mintha a masik arra se lenne erdemes hogy szoba alljon vele - de aztan csak nem birja ki es meg egy kommenttel visszater a szinpadra... kar hogy a komment maga nem lett utos.

Erveket kerek. Logikus vitakat.

Nem nagy neveket. Azokat en is dobalhatom.

Es valaszt arra hogy te mit profitaltal ebbol az MLM-bol?

Legalabb egy kis dicsoseget engedj meg magadnak hogy leessen az allam a karib-tengeri luxus hajoutadtol.

Gondolom a korod mar le se irnad, mivel a fenti kerdesre se kivantal meg valaszolni :)

Ven vagy es csoro... Vagy cafolj ram! :)

2013. ápr. 5. 17:33
 26/40 anonim ***** válasza:
0%

En nem MLM-ezek. Nem abbol van penzem. :)

Vagy most mar 2 64%-osunk van?

2013. ápr. 5. 17:35
 27/40 anonim ***** válasza:
38%
Látom a szövegértés az nem megy. Innentől kezdve nincs miről beszélni.
2013. ápr. 5. 17:35
 28/40 anonim ***** válasza:
41%
Tudom, hogy nem mlmezel csak rossz helyre ment a vessző. Ettől még a szövegértés nem megy, azt nem erre a részre írtam.
2013. ápr. 5. 17:41
 29/40 anonim ***** válasza:
25%

Nyelvtanilag azt hiszem nem kellett volna vesszo a mint ele ebben az esetben.

Mivel igy kulon tagmondatta valt.

Ha tevedek akkor is felreertheto. Olvasd ujra, fogalmazd at.

Es igen, maga az allitas igaz. De ugyanugy rad is es a vilag nagy reszere is. Ujabb helyes ellenerg egy gyenge probalkozasodra...

Valamint egy szoval se mondtam hogy hudenagyon gazdag lennek, irtam is hogy szerintem nem sok, csak arra eleg ha az atlag megtudna az nekem szr lenne mert ok sokallnak...

Sot amint elolvasod a 2-es kommentet latod hogy sajat magam irom hogy ismertem olyat aki milliomos lett belole.

De ez nem a 99%-ra jellemzo.

A kerdeseimre meg mindig nem mertel felelni.

Ugy tunik nem jon be a kommentem vegen levo rethoricai fogasom :)

Mondd hany eves vagy es hogy elsz?

Korral jossz nekem mindig. Koszonom nagyon jol elvagyok 22 evesen. remelem ha idosebb leszek, mondjuk mint te :) megjobban elleszek ah meg hudenagyon elettapasztaltta is valok xD

Cafolj es ervelj! MLM milyen eletszinvonalat adott neked es hany evesen?

Vagy nem valaszolsz es mondjuk ugy szora se erdemes az egesz? :)))

2013. ápr. 5. 17:46
 30/40 anonim ***** válasza:
5%

#25-ös ez egyáltalán nem igaz,az a része,hogy feleslegesek lennének ezek a könyvek egyáltalán nem,sőt olyan emberré válsz amilyen könyveket olvasol.

Anno a Hitler-Mein Kampf egy nemzetet indított el,gondolj bele,egy ember esetén mire képes csak egy könyv csak.

Donald Trumph napi 4-5 órát olvas és mindenkit kizár a dolgozó szobájából,pedig már övé az Empire State Building.

Ez a része nagyon nem igaz amit írsz,én ilyen könyveken élek,és lám olyan karrierista vagy ihaj,munka és munka az első,és eléggé sikeres vagyok már most benne.Nem MLM-zek mert nem találtam olyat ami igenis tetszene,plusz nekem olyan szakmám van amiben milliomos is lehetsz IT-t nem kell bemutatnom.

Próbálj egy két könyvet elolvasni nagyon jók,ezek az emberek megcsinálták a tutit,felveszed a szemléletüket teljesen.

És velük fogsz azonosulni,engem például nem érdekel egy átlag ember véleménye se már pont ezért mert benne van átlag ember egy a sok ezer közül.De egy Soros György vagy egy Bill Gates vagy Warren Buffet szavai igenis hatással vannak rám.Másoké lepereg.

2013. ápr. 5. 17:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!