Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nincs munkám és 2 hónap múlva...

Nincs munkám és 2 hónap múlva hajléktalan is leszek, mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 4. 02:29
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Érdekes, amit felvázoltál, de valószínűleg nem nagyon érdekelne. Ha elveszíteném a jelenlegi munkámat, az lenne az első dolgom, hogy keresek valami átmeneti melót, a lényeg, hogy legyen keresetem, hogy meg tudjak élni valamiből.

Őszintén szólva nem nagyon érdekelnek az olyan állások (cégek), ahol túl nagy hangsúlyt fektetnek az önéletrajzra, szerintem ha valami, akkor az informatika egy olyan iparág, ahol a teljesítményt és a képességeket kéne, hogy többre tartsák, mint azt, hogy honnan van ajánlóleveled. Jó oké, egy nagy céghez vezető beosztásba így nem fog az ember bekerülni, de nem is célom.

Adjanak egy próbafeladatot, ha megoldom és látják, hogy jó vagyok, vegyenek fel. Ha nem elég, menjenek a fenébe :)

2013. ápr. 6. 18:34
 22/29 anonim ***** válasza:
Láttam én már olyan próbanapi (!) feladatsort, ami 40 órás melót jelentett, ne nagyon alapozz erre :) Elküldtem én is melegebb éghajlatra a fickót, de ez nem változtat azon a tényen, hogy a munkáltatók teljesen meg vannak kergülve.
2013. ápr. 6. 18:44
 23/29 anonim ***** válasza:
hát vannak állatságok, az tény...
2013. ápr. 6. 19:48
 24/29 A kérdező kommentje:

"Informatikuskent igen. De mi van azzal, akinek nincs ilyen jo vegzettsege? "

El se kell olvasni a hülyeségeit. Majd megírja hogy ez is a te hibád, az ilyen "mindenkidögöljönmeg" emberekkel fölösleges szóbaállni, mindenre van kifogásuk, csak ne kelljen magukba nézniük. Soha nem szembesültek még igazi problémával az életben.

Szóval marad a bűnözés=börtön.

2013. ápr. 7. 13:54
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudsz rolam semmit, de egybol feltetelezed, hogy soha nem szembesultem meg igazi problemaval, bar leirtam, hogy gyak. honaprol honapra elunk mi is - sajnos. Akkor most kinek is van "mindenkidogoljonmeg" hozzaallasa?

Meg mi az, hogy mindenre van kifogasom...irtam, hogy az egyik ismerosom, aki asztalos, elvesztette a munkajat, igy elment takaritani, ami eleg szar melo, es szarul fizet, de legalabb van mibol fizetni a szamlakat es a kajat. Neki erdekes modon nem volt kifogasa, csak fogta magat es kezdett magaval valamit.

Na mind1, mivel mas a velemenyunk ugyis en leszek az utalatod targya. De tudod mit? Sok sikert, remelem talalsz vmi munkat magadnak!

2013. ápr. 7. 16:14
 26/29 A kérdező kommentje:
Nem érdekelnek a kifogásaid, el se olvasom.
2013. ápr. 8. 11:08
 27/29 anonim ***** válasza:
Lol, kezdem erteni, hogy miert nincs valojaban munkad...
2013. ápr. 8. 11:46
 28/29 anonim válasza:
Megkérdezhetem,hogy mit értesz "bűnözés" alatt? Amúgy ne a gép előtt várd a segítséget ismeretlen emberektől,kedves kérdező.Legyél talpraesettebb,keress egész álló nap és hidd el,találni fogsz.Csak a francba már,ne sajnáltasd magad! Üdv. Mr.Sárga
2013. ápr. 17. 17:00
 29/29 anonim ***** válasza:

üdv, szeretném megkérdezni,hogy miért leszel hajléktalan?

eddig hol laktál? szülőkkel, albérletben? Koleszban?

ott miért nem maradhatsz?

2013. ápr. 30. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!