Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A közalkalmazott "csak"...

A közalkalmazott "csak" annyit keres, amit a bértábla mutat? Vagy milyen juttatások lehetnek ezen felül?

Figyelt kérdés
Egy egyszerű ügyintéző vagy iskolatitkár vagy óvodatitkár például (középfokú végzettség szükséges hozzá, de ha van diploma, azt nem díjazzák pluszként?)
2013. ápr. 2. 21:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmi plusz nincs.
2013. ápr. 2. 21:19
 2/6 anonim ***** válasza:
A diplomát nem díjazzák ha nem előírás az álláshoz, én idén kaptam utazási kedvezményt, néhány cetli amivel 50%-os utazásra vagyok jogosult.
2013. ápr. 3. 15:39
 3/6 anonim válasza:
Én pedig úgy tudom, hogy 2013. január 1-től figyelembe veszik a végzettséget is! De lehet, hogy csak a minimálbérre vonatkozik, nem akarok hülyeséget mondani...
2013. ápr. 3. 18:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha nem előírás az álláshoz, nem veszik figyelembe a végzettséget. A diplomás takarítónő nem fog többet kapni, mint a többi.
2013. ápr. 4. 17:00
 5/6 anonim válasza:
A takarítónő nem közalkalmazott...
2013. ápr. 5. 12:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Dehogynem, szerinted a kórházi vagy az állami iskolai takarítónő mi? Persze lehet, hogy a kórház külsős vállalatot bíz meg a takarítással, ilyenkor tényleg nem az.
2013. ápr. 5. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!