Beadhatom erre a közalkalmazotti állásra a jelentkezésemet? Milyen fizetésre számíthatnék?
Egyetemi végzettségem van, találtam egy közalkalmazotti állást, ami tulajdonképpen végzettségemnek megfelelő lenne, de az eggyel alacsonyabb szintű, tehát főiskolai végzettséget kérnek.(de abban a szakmában, ami nekem van).
Szóval beadhatom én így erre, és adott esetben elfogadnám a főiskolai végzettségért járó bért.. Nyilván nem az a kérdés h megadnák-e az egyetemihez tartozót, mert azt tudom h nem így megy.
Vagy ez állami szférában nem alku tárgya?
Mármint h elfogadom az alacsonyabb végzettséghez tartozó bért..
A másik kérdés hogy főiskolai végzettséget igénylő munkáért mennyi a bér közalkalmazottként?
Néztem ezt a táblázatot, de nem egészen igazodom ki rajta.
Az F a főiskolai végzettséget jelöli?
A fizetési fokozat mi? Az a 122.000 az bruttó ugye?
köszönöm előre is a válaszokat!
ami esetleg még lényeges lehet
Bologna rendszerben végeztem,(a BA végzettségem nem feleltehető meg igazán ennek az állásnak, az MA visoznt igen), pályakezdő vagyok,tehát nem volt még munkaviszonyom.
2 nyelvvizsgém van.(nem tudom ez vmi pótlékba vagy ilyesmibe számít-e..)
*nyelvvizsgám
*viszont
*feleltethető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!