A szabadságot kiadhatják órában is? pl a 40nap szabit kb.28 munkanapra
Figyelt kérdés
2009. szept. 18. 20:25
1/7 anonim válasza:
Nem! A 40 nap szabadság az 40 munkanapot jelent.
2/7 anonim válasza:
Hogy érted? délután meg éjjel is szabin lennél ,vagy hogy?
3/7 anonim válasza:
Ha a munkahelyed emberséges, megteheted, hogy csúsztatod a munkát, vagyis ha valamiért valamikor korábban kell elmenned, vagy később tudsz kezdeni, ledolgozod máskor. A szabadság kiadása törvényileg szabályozva van, az nem ez a kategória.
4/7 A kérdező kommentje:
nem én akarom így kivenni,ha nem a cég adja így ki.
Ez egy aljas cég,mindent megtesz./elcoteq-ről van szó/
És még csak ki se akarják adni,gyesen vagyok.
2009. szept. 19. 10:18
5/7 anonim válasza:
Akkor munkaügyi bíróság. Vagy még visszamennél oda dolgozni?
6/7 A kérdező kommentje:
Gyesen vagyok és azért szeretném kivenni a szabikat.Utána meg tápra mennék,mert jön a következő baba.
Voltam már bent a munkahelyemen,azt mondták hogy nem adják ki a szabikat,csak ha lejár a gyes,és közös megegyezéssel felmondok,akkor kifizetik.Holnap megyek ügyvédhez.
2009. szept. 20. 21:43
7/7 A kérdező kommentje:
Állítólag már sokan panaszkodtak ez miatt,de nem történt semmi.
2009. szept. 22. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!