Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keresnek a T-mobile-ná...

Mennyit keresnek a T-mobile-nál, T-partner-nél?

Figyelt kérdés
T-mobile, T-partner, fizetés

2013. márc. 26. 10:46
 1/8 anonim válasza:
Ha csak nem egy kutya eltartásán gondolkodsz, és ahhoz érdekel hogy mennyi a fizetés a T-mobil-nál; akkor gyanús hogy rossz helyre írtad a kérdést. :)
2013. márc. 26. 10:56
 2/8 anonim válasza:
Bocsi, rossz helyre ment a válasz, félrekattintottam. Elnézést.
2013. márc. 26. 10:57
 3/8 anonim válasza:
Mégis ki keres mennyit? A takarító vagy a vezérigazgató?
2013. márc. 26. 10:57
 4/8 anonim ***** válasza:

Ott is annyi munkakör van hogy millió választ adhatnánk erre.

Nem tudom mit értesz ez alatt, milyen munkakörre gondolsz, mert vannak az ügyintézők, vannak az üzletben az eladók, vannak takarítók, vannak ügyvezető igazgatók, vannak értékesítők, és még sorolhatnám.

Nyilván hogy egy takarító ott is keres 70-80 ezret maximum, egy eladó, aki ilyen üzletbe dolgozik maximum 120 ezret kap. A futárok akik az interneten rendelt készülékeket szállítják ki, ők egy külön cég, ha csak nem úgy rendelsz hogy új szerződés stb... Arra külön emberük van, ő is maximum 150 körül keres.

Én dolgoztam már eladónak egy ilyen üzletbe, maximális fizetésem 100-110ezer körül mozgott.

2013. márc. 26. 11:07
 5/8 anonim ***** válasza:
150.000ft nettót kapok + cafeteriat + olcsóbban vehettem meg a telefonokat mint a bolti áron.
2013. márc. 26. 13:00
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi az utolsó két választ.

Igazából még én se tudom, mi a munkakör, mert annyi volt csak megadva, hogy munkatársat keresnek. Csak érdekelt, hogy kb mire lehet számítani.

Az utolsó válaszolótól megkérdezhetem, hogy mi a beosztásod, feladatod és hogy hol dolgozol(központban, Bp., vidék)?

2013. márc. 26. 14:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Budapesten a Mammutban dolgozom és telefon értékesítő vagyok.
2013. márc. 26. 22:45
 8/8 A kérdező kommentje:

És fix nettó 150-et kapsz, az nagyon jó!

Azt hittem valami vezetőféleség vagy :)

Gondolom vidéken kicsit nyomottabbak a fizuk, hát kíváncsi leszek...

Köszönöm még egyszer a válaszokat!

2013. márc. 27. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!