Jutalomfalat tartót keresnék. Tudtok ajánlani?
Hétvégén láttam olyan jutalomfalat tartót egy kutyás gazdin, hogy henger alakú volt, jó erős, vastag falú lehetett, mert nagyon stabil volt, nem kellett igazgatnia semmit, hogy belenyúljon. Olyat keresnék, ami derékra rögzíthető és nem hajlik mindenfele, könnyen bele tudok nyúlni, nem kell kotorásznom benne, nem nyeklik mindenfele.
Nézegetem a neten, de még nem bukkantam rá, ill. egy jelöltem van, de hátha saját tapasztalatból tudtok ajánlani.
az nagyobb mint az átlag. És van hozzá külön olyan öv része mint az övtáskáknak.
Valamiért nem küldte el a fél szöveget bocsi :)
Köszi mindenkinek :)
A vakkantós lesz akkor a befutó :)
Mutatópálca mire való amúgy? Trükkök tanításához használják?
A pálca követésre jó kiskutyához lábnálkövetésre pl tök jó mert nem kell hajolni hozzá. Meg a lábközött a 8ashoz is jó. A kutya követi az orrával(már ha kondicionálva van rá )
A lustaságot rá tudom venni pálcával hogy ugorjon hogy elérje :)Nekem a pálcázást hihetetlenül élvezik ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!