Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jutalomfalat tartót keresnék....

Jutalomfalat tartót keresnék. Tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

Hétvégén láttam olyan jutalomfalat tartót egy kutyás gazdin, hogy henger alakú volt, jó erős, vastag falú lehetett, mert nagyon stabil volt, nem kellett igazgatnia semmit, hogy belenyúljon. Olyat keresnék, ami derékra rögzíthető és nem hajlik mindenfele, könnyen bele tudok nyúlni, nem kell kotorásznom benne, nem nyeklik mindenfele.

Nézegetem a neten, de még nem bukkantam rá, ill. egy jelöltem van, de hátha saját tapasztalatból tudtok ajánlani.

2012. nov. 28. 09:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=JEnvicakqWQ

így lehet egyértelmübb mint ahogy írtam :)

2012. nov. 28. 10:12
 12/19 A kérdező kommentje:

Ez nagyon jó :)

Na, asszem rendelek egy ilyet is, ha találok külön :)

Tükörsuliba mi kellhet még? Klikkerem van, normális jutifalat tartót most rendelek, veszek ilyen pálcát is.. Más valami?

2012. nov. 28. 10:24
 13/19 anonim ***** válasza:
Van, aki előreküldést is mutatópálcával tanít, szóval tényleg mindenféle irányítós dologhoz jó, ha belőtted, hogy arra való, hogy tartsa rajta az orrát. Nekem a bulldoggal nem jött be, folyton véletlenül beleklikkeltem vagy abba, hogy nyalja, vagy abba, hogy be akarja kapni, így ügyesen megtanítottam rá, hogy ezt kell vele csinálni :) De boxerrel is pálcáztam, vele ment, úgyhogy nem reménytelen buflákokkal sem, csak én a sajátommal elbénáztam :)
2012. nov. 28. 10:26
 14/19 anonim ***** válasza:
Igazából klikeren kívül nem nagyon kell semmi. Alap és középfokon úgy is mondják hogy kövi órára kelle valami. Az ilyen fajta képzések otthoni dolgok.
2012. nov. 28. 10:28
 15/19 A kérdező kommentje:

:D

Na igen, a nyalás/bekapás nálunk is esélyes lesz :)

Köszi, akkor itt befejeztem a pénzköltést :D

2012. nov. 28. 10:31
 16/19 anonim ***** válasza:
Egyébként pálcát otthon is tudsz csinálni, nekem is homemade :) kihúzható antennára felragasztottam egy fagolyót ^^
2012. nov. 29. 09:52
 17/19 A kérdező kommentje:

Jó ötlet :D

Pálca is úton van már, ebayről olcsóbb volt vmivel :)

Elvileg ma megjön a jutalomfalat tartó is :)

2012. nov. 29. 12:00
 18/19 anonim ***** válasza:
De egyébként pálca csak középfokon fog kelleni és ott is van, hogy kimarad, ha sűrű nagyon a program.
2012. nov. 29. 12:37
 19/19 A kérdező kommentje:

Oks, nem baj :)

Ha már úgyis elkezdek vele klikkerezni, akkor otthoni trükk tanításra jó lesz addig :)

2012. nov. 29. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!