Mit jelent pontosan ez, mire számítsak majd?
Figyelt kérdés
A munkaügyiben azt mondták, hogy júniusban, ha lejár az egy év munkanélküliként eltöltött év, akkor igényelhetek az önkormányzattól segélyt. Mivel még soha nem voltam ilyen helyzetben nem tudom, hogy ez mit jelent. Beadok valami kérelmet, hogy segélyt szeretnék? És ha adnak is mire meg mennyi időre? Végzettségem nincs, (10. gimnáziumi osztály) nem dolgoztam még életemben 1 percet sem és amennyire tudom csak olyannak adnak segélyt (és azt is csak 3 hónapra), akinek legalább egy évnyi munkaviszonya volt már. Tehát én csak arra tudok gondolni, hogy úgy adnak segélyt, hogy engem kitesznek közmunkára. Jól gondolom?2013. márc. 25. 08:16
1/3 anonim válasza:
Foglalkoztatást helyettesítő támogatás a neve es valóban csak akkor jár, ha az igénylést megelőző 1 évben minimum 30 nap munkaviszonyod volt. A közmunkára bekerülni sem egyszeru, de az nem az önkormányzat intézi, hanem a munkaügyi központ.
2/3 A kérdező kommentje:
Vagyis akkor, ha beadom majd a kérvényt, akkor várhatok?
2013. márc. 25. 08:39
3/3 anonim válasza:
Mire akarsz várni? Nem kapod meg, mert nem felelsz meg a feltételeknek. Elutasítják a kérvényedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!