Máv-nál mire számítsak a Pszichológiai vizsgálaton?
Figyelt kérdés
Pszichológiai vizsgálat lesz hogy felvesznek e ( nemértem minek kell egy felső vezeték szerelő munka körbe de ők az okosabbak ) mire számítsak ? Addig okés hogy tuti lesz valami írásos teszt meg beszélgetés , tudom nyugodtnak kell maradni, őszintének, határozottnak de mégis milyen kérdéseket tesznek fel ???Mert nem szeretném ha olyan miatt bukna és ne lenne munkám hogy pl zöld helyett pirosat mondok vagy 3 mm kisebb lombkoronát rajzolok a fára ...2013. márc. 22. 11:47
1/2 anonim válasza:
Nincs okod parázni.Egy teljesen átlagos képességű ember megfelel a vizsgán.Természetesen ne fáradtan,ne ittasan menj oda. Készülni nem kell rá. Azért ha zöld helyett pirosat mondasz,akkor nem számítasz átlagos képességű embernek,ezt, ugye te is belátod? Ha nem,na akkor van gáz!
2/2 A kérdező kommentje:
szerencsére átmentem , színeket úgy értettem pl ha megkérdi melyik a szebb szína sezbb szerintem és pl mást mondok mint amit a doki hallani vélne.Vérnyomásommal szívóznak..házi orvos további kivizsgálás ( csak izgultam és paráztam )
2013. márc. 29. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!