Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Máv-nál mire számítsak a...

Máv-nál mire számítsak a Pszichológiai vizsgálaton?

Figyelt kérdés
Pszichológiai vizsgálat lesz hogy felvesznek e ( nemértem minek kell egy felső vezeték szerelő munka körbe de ők az okosabbak ) mire számítsak ? Addig okés hogy tuti lesz valami írásos teszt meg beszélgetés , tudom nyugodtnak kell maradni, őszintének, határozottnak de mégis milyen kérdéseket tesznek fel ???Mert nem szeretném ha olyan miatt bukna és ne lenne munkám hogy pl zöld helyett pirosat mondok vagy 3 mm kisebb lombkoronát rajzolok a fára ...
2013. márc. 22. 11:47
 1/2 anonim válasza:
Nincs okod parázni.Egy teljesen átlagos képességű ember megfelel a vizsgán.Természetesen ne fáradtan,ne ittasan menj oda. Készülni nem kell rá. Azért ha zöld helyett pirosat mondasz,akkor nem számítasz átlagos képességű embernek,ezt, ugye te is belátod? Ha nem,na akkor van gáz!
2013. márc. 29. 08:05
 2/2 A kérdező kommentje:
szerencsére átmentem , színeket úgy értettem pl ha megkérdi melyik a szebb szína sezbb szerintem és pl mást mondok mint amit a doki hallani vélne.Vérnyomásommal szívóznak..házi orvos további kivizsgálás ( csak izgultam és paráztam )
2013. márc. 29. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!