CO2, AWI hegesztésről van papírom 19 éves vagyok, most végeztem. Megyek Angliába a nyáron, mire számítsak?
Figyelt kérdés
CO2, AWI hegesztésről van papírom 19 éves vagyok, most végeztem. Nyáron költözök ki Angliába, és azt szeretném tudni, hogy hamar tudnék-e munkahelyet szerezni, és hogy menyi pénzt lehet átlagba keresni oda kinn hegesztőként!? Egyébként van egy alapfokú angol nyelv vizsgám, meg hogy az mennyire elég?!2012. dec. 9. 17:40
1/4 anonim válasza:
mégis majdnem semmi nyelvtudással, meg kimegyek a nagyvilágba oszt majd lesz valami ha meg nem akkor csövezek valahol hozzáállással mégis mi a büdös francokat akarsz öcsisajt? Pláne hogy emellett lényegében 0 szakmai referenciával integetsz egy sereg tapasztalt pofa mellett akik ugyanúgy sorba állnak a melóért.
Hát tudod mire számíthatsz? Ingyenkonyhára, meg jó esetben mosogató az egyik helyi mekiben.
2/4 anonim válasza:
Mellesleg ha lett volna eszed németül tanulsz ehelyett és akár itthon is beakadt volna valami használható meló a trógerkodás helyett valami nullajóska cégnél, de legalábbis esélyesebb volna a németeknél lesegetni, gépipar a húzó ágazatuk.
3/4 A kérdező kommentje:
szerintem te nem vagy tisztába ezzel a szakmával..
amúgy meg azt ne mond nekem ha te lennél a főnők és én mennék munka miatt lehegesztenék neked egy bizonyos ''munkadarabot'' és olyan lesz, hogy csak nézel egyet akkor azt ne mond nekem, hogy nem veszel fel..
egyáltalán aztse tudod hogy mennyi pénzel megyek ki, kit ismerek kint.. stb..
2012. dec. 20. 14:59
4/4 goaus válasza:
Angolul tudd ami a szakmához kell az alapon kívül. Amúgy hiányszakma, egy héten belül kapsz melót ha tényleg ügyes vagy. Szóval hajrá, ügyesen. Jó ha megy az alumínium is, akkor 16 fontos órabér a minimum, annyit adjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!