Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Csoportos interjúnál mire...

Csoportos interjúnál mire számítsak? (Lent)

Figyelt kérdés

IKEA, vevőszolgálati munkatárs.

Kaptam egy levelet,hogy csoportos interjú lesz x időpontban de mivel pályakezdő vagyok nem tudom mire számítsak

Interneten olvastam,hogy nagyobb cégeknél ,magasabb pozíciójelölésnél akár helyben kell prezentációt készíteni és bemutatni a többi jelöltnek ,meg kapnak szituációkat amiket el kell játszani és be kell mutatni a többi jelölt előtt.

Viszont olvastam,hogy nem nagy pozíció betöltésénél azért nincsenek ilyen feladatok.

Mivel mint mondtam pályakezdő vagyok ezért még kínos lenne nekem emberek előtt szónokolnom stbstb.

Mire számítsak?

2012. okt. 30. 23:22
 1/6 anonim ***** válasza:
ketlem, hogy ezen az interjun ilyenekkel szembesulnel, szituacio palyakezdoknel telefonos munkaban szokott lenni, de elofordulhat hogy itt is lesz. csoportos interjuknal kb 2 perc van mindenkire, hol dolgoztal stbstbstb atlag kerdesek.
2012. okt. 30. 23:38
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen akkor nem kell feltétlen megrémülnöm ? :)

Akkor betanulok egy-két mondatot aztán szevasz :)

Csak azt hittem ilyen brutál durvaságok lesznek :)

2012. okt. 31. 00:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Beterelnek egy nagy terembe, elmondják az általános feltételeket, utána pedig aki akar mardthat állásinterjúra, de az már csak a hr-esekkel lesz.
2012. okt. 31. 01:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mennyi a fizetés abban az állásban, de ha már egy állásinterjún prezentációt várnak el, akkor ahhoz minimum egy millát kellene fizetniük, vagy menjenek a prezentációjukkal a f...ba.
2012. okt. 31. 02:02
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

És vajon ilyenkor minden pályázót behívnak vagy kiszűrnek párat és azokat hívják csak be ?

Mert igazából semmi végzettségem meg ilyesmi,egy kis tapasztalat,írtam egy jó motivációs levelet és behívtak.

Én is meglepődtem.

Akit behívnak az már jelent valami jót vagy mindenkit behívnak ?

2012. okt. 31. 15:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia. Most megyek majd ilyenre, pont ugyan így, ahogy anno te. Se végzettség, se semmi, csak kis tapasztalat. Milyen volt?
2014. ápr. 10. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!