Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » "A miért önt alkalmazzam. "...

"A miért önt alkalmazzam. " Típusú kérdésre mit lehet válaszolni interjúnál?

Figyelt kérdés
2012. júl. 29. 22:59
 1/9 anonim ***** válasza:

1. mert én vagyok a legjobb

2. mert csapatjátékos vagyok

3. mert én értem,és tudom is hogy mit csinálok

4. mert a szakmámban profi vagyok.

ezer és ezer válasz lehetőség van.

2012. júl. 29. 23:09
 2/9 A kérdező kommentje:
"A mind a ketten nagyon jól járnánk" típusú esetleg?
2012. júl. 29. 23:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A "mind a ketten nagyon jól járnánk" nem jó mondat. Ugyanis ez félreérthető. Akár fel is kínálhatod magad.
2012. júl. 29. 23:16
 4/9 A kérdező kommentje:

Természetesen nem úgy :P

Hanem valami ilyesmire gondoltam. Szóval valami hasonlót keresek sarokbaszorítás esetén, de nem félreérthető megfogalmazással. Tudom, hogy olyankor gondolkodni se lesz időm, de ki tudja előre.

2012. júl. 29. 23:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Akkor ne használd a mindketten jól járnánk mondatot..

A te gondolataidat nem fogja tudni olvasni a főnök,és ahogy én is akár ő is félre értheti.

A legjobb mondta az,hogy kijelented magabiztosan,hogy mert te vagy a legjobb a szakmádban.(próbáljon ki,és maga is elismeri a tudásomat)

2012. júl. 29. 23:23
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!
2012. júl. 29. 23:33
 7/9 anonim ***** válasza:
66%

Ez egy ilyen világ, hazudni kell. Felvesz, utána akár azt is megkérdezheted, hogy hol kell bekapcsolni a számítógépet.

Az interjú lezajlott, a HR-es elégedett, ennyi.

Én sose tudnám ezt megcsinálni, nincs is jó állásom. De hátha neked szerencséd lesz :)!

2012. júl. 29. 23:42
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

"Nézze, felvehet bárkit azok közül aki utánam jön. Nyilván van rajtam kívül még negyven jelentkező. Én tudom, hogy ha dolgozom, hogy dolgozom. Nem, nem biztos, hogy én vagyok a legtökéletesebb, meg értek mindenhez....ezt nem is állítom. Viszont tudom, hogy érdekel annyira az állás, hogy meg akarjam tanulni, és ha elakadok, merjek segítséget kérni.

Szerintem ez többet jelent, mint hogy előttem-utánam esetleg bejönne egy tökéletes jelölt..."

és bye....

(ui: mindig is jó állásaim voltak)

2012. júl. 30. 00:33
 9/9 A kérdező kommentje:
NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!!
2012. júl. 31. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!