S. O. S. A vonzás törvényét hogy alkalmazzam erre?
Figyelt kérdés
Nincs se munkám, se párkapcsolatom, és ez teljesen kikészít.Már nemtudok másban hinni.2012. júl. 23. 20:20
1/9 Won válasza:
Szia!
Képzeld el, milyen munkát szeretnél. Ne gondolkozz a hogyanon, az nem a te dolgod. Érezd át milyen boldogságot váltana ez ki belőled, érezd és élvezd!!! Fontos, hogy higgy
benne, és érezd a jó érzéseket. Lásd magad, amint az új, megfelelő munkahelyeden dolgozol, élvezed a munkád, szereted a munkatársaid. Ez váltson ki belőled jó érzéseket. Nagyon fontosak az érzelmek. Ne rendülj meg a hitedben.
Három dolog kell:
1. Kérni
2. Hinni
3. Befogadni
Esetleg nézd meg a Titok című filmet(fönt van youtuben). Ez is közelebb vihet!
Üdv.: Won
2/9 anonim válasza:
A vonzás törvényét leginkább sehogy. Előbb biztosítsd az egzisztenciád, a párkapcsolaton ráérsz aztán gondolkodni. De ezt se a vonzás törvényével tedd. Amíg csak "vonzogatod" a dolgokat nem fog történni semmi. Vonzz be erőt, és elszántságot, hogy bármilyen munkát elvégezhess. Vonzz be türelmet hogy elbírd azokat a terheket amiket a talán számodra nem kedvező munka ró rád. De munkát és szerelmet bevonzani jobb ha meg sem próbálod, mert akkor csak ülsz, ülsz, és elúszik melletted minden lehetőség.
3/9 A kérdező kommentje:
Won, te eszerint élsz? beválik?
2012. júl. 23. 20:55
4/9 Won válasza:
Remélem ezek után már rá tudod vetíteni a dolgokat a párkapcsolatodra is. De ha nem szólj nyugodtan. :)
5/9 A kérdező kommentje:
szted mennyi idő míg teljesül?
2012. júl. 23. 21:02
6/9 Won válasza:
Az Univerzumnak nem számít az idő. Szabj meg neki egy hetet. Ez igaz csak ami szabályunk, de sarkall téged rá, hogy megfelelően érezz, gondolkodj, cselekedj! Szóval csak rajtad múlik.
8/9 Won válasza:
Nem az erő bevonzásával kell foglalkozni, az BENNE van. Ezáltal tud elérni dolgokat. Nem az a cél, hogy elérjen egy olyan állapotot, amivel változtatni tud, hisz ez már megvan.
9/9 anonim válasza:
Won nagyon jól leírta az első hozzászólásában. Nekem ezzel a technikával sikerült bevonzanom gyakorlati helyet, aztán egy munkahelyet. Én összeírtam pontokba, hogy mit akarok, mik az elvárásaim, aztán lepergettem a filmet a fejemben, 1 hét alatt összejött mind a kétszer. Ugyan így tedd a párkapcsolat részével is, nyugodtan írj le mindent ami neked fontos lenne. De a lényeg, hogy nagyon jól érezd magad a gondolattól, az érzéseid mutatják meg, hogy jó úton jársz e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!