Karrier kontra munkahelyi biztonság?
Van egy munkahely, ahol jó a légkör, jó a csapat, szeretsz ott dolgozni és stabil munkahelynek mondható, de előrelépési lehetőség szinte semmi(közszféra). Másrészt ott egy multicég, ahol jobb a fizetés (kb. 8-10 ezer forinttal nettó), de a munka se tettszik annyira, a munkahelyi légkör se a legjobb, sok a stressz, viszont van előrelépési lehetőség.
Ti melyiket választanátok? Hozzátenném, hogy közgazdász diplomám van és még két szakmám, két nyelvvizsgám. Valahol vonz természetesen a karrierépítés lehetősége, a több fizetés, de fontos számomra a magánélet is, a család, a munkahelyi biztonság.
Döntéshelyzetben mindig működik a jó öreg "mellette-ellene lista". Összeírod, hogy mi szól a két munkahely mellett, és ellene.
Nekem személy szerint a plusz 8-10 ezer nettó kevésnek tűnik, bár én nem is vágytam soha előrelépési lehetőségre. Különbözőek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!