Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » NuSkin ismeritek? Tényleg...

NuSkin ismeritek? Tényleg lehet sikeres valaki? Van aki már belevágott, vagy már abbahagyta?

Figyelt kérdés

Lenne lehetőségem belépni. Persze az előadás nagyon érdekes volt, és még pénzt is lehet vele keresni. A termékek is nagyon meggyőzőek. Persze egy nagyon jól felépített előadás volt.

Kérdés az, hogy mennyire jön be. Van köztetek vagy ismertek olyat akinek bejött? Mellékesnek vagy csak ezzel foglalkozik már?

Egyáltalán hogy kell elképzelni az ezzel kapcsolatos minden napokat? Teljesen más jellegű munkát végzek jelenleg. Lehet, hogy csak jól hangzik az egész, néhányan akik korán beléptek, most jól élnek, de akik nemrég kezdték?

2013. márc. 21. 09:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
88%

Érdekes dolgok ezek... MLM tevékenységet csak adószámos magánszemélyként, vagy egyéni vállalkozóként lehet végezni legálisan, máshogy nem,ha jövedelmet is akarsz magadnak nem csak terméket kedvezőbb áron. Ez esetben viszont simán lehet értékesíteni Vaterán, webáruházban, stb is. Így gyakorlatilag ez egy olyan korlát beépítve, ami inkább hátrány, semmint előny az üzlet szempontjából.Aztán hogy a költségek levonása mellett mennyi marad a zsebedben, az már megint más kérdés, de erről a legritkábban szoktak csak beszélni, konkrét összegekkel. Én Scitec Nutrition-t használok,pl. a multivitaminnál összehasonlítva az összetételét, azért jól látható a különbség a Nuskin és a Scitec között.

Nuskin: [link]

Scitec: [link]

Biotech Usa: [link]

Ezt csak azért mondom,mert a Scitec és a Biotech egymás konkurenciái, hasonló termékkörrel, árakkal. És még egy szempont, bár ezt csak félhangosan mondom. Ez a két cég magyar tulajdonosi vonatkozású, így az elért eredményei sem vándorolnak annyira szerte-szanaszét a nagyvilágban, mint a Nuskin pénzszivattyúja. A terméket nem ítélem meg, mert nincs tapasztalatom vele, nekem elég volt az összetételt megnézni, hogy kiderüljön, minek is fizetnék többet a kevesebbért? És ugye a Gvh-nak is volt már egy módosítási kényszere a túlzott állítások kapcsán több termékre, amikről nem bizonyosodott be a "csodahatás". Vállalkozni meg olyanra, amiben még a kezem is megkötik, nem hinném, hogy ésszerű lenne manapság. Hiszen neten nem árulhatok, vagy az említett kyani esetén, kicsit nevetséges, hogy nincs utánvétes rendelési lehetőség a GLS-nél, de rendszeres havi inkasszós fizetés igen.. Ezek azért itthon elég komoly hiányosságok. Így is nehéz fenntartani egy vállalkozást, pláne ha nem is olyan egyedülálló dolgot csinál az ember, vagy ugye klasszikus szokott lenni, hogy csak másolódik.

2013. ápr. 20. 19:21
 22/24 Buborék Fejü ***** válasza:
61%

Már miért lennék kamu regisztráció?!

Én leírtam a véleményem és isten ments, hogy bárkit meggyözzek!!

Eszem ágában nincs!

2013. ápr. 24. 14:13
 23/24 anonim ***** válasza:
70%

Buborék, mert amit előadtál, ordít róla, hogy nem igaz.

Szokás szerint Norbertnél a pont. Bárki aki valóban megnézi milyen vitaminkészítményt szed nem fogja nuskinékét venni, pont a "miért fizetnék többet kevesebb(vitamin)ért" okból. Az ilyen MLM-es silány termékeket azok veszik, akik rokonok unszolására, saját vélemény és utánajárás nélkül akarnak egészségesebben élni, és hovatovább megbíznak valaki másban. Aki/ami még csak véletlenül sem nuskin, hanem a rokon/barát/ismerős, aki "megosztja velük a lehetőséget". De már ezt is leírtam párszor, és nem is én írtam le elsőként a világon.

2013. ápr. 25. 10:17
 24/24 anonim ***** válasza:
Szerintem placebó.
2013. okt. 18. 05:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!