NuSkin ismeritek? Tényleg lehet sikeres valaki? Van aki már belevágott, vagy már abbahagyta?
Lenne lehetőségem belépni. Persze az előadás nagyon érdekes volt, és még pénzt is lehet vele keresni. A termékek is nagyon meggyőzőek. Persze egy nagyon jól felépített előadás volt.
Kérdés az, hogy mennyire jön be. Van köztetek vagy ismertek olyat akinek bejött? Mellékesnek vagy csak ezzel foglalkozik már?
Egyáltalán hogy kell elképzelni az ezzel kapcsolatos minden napokat? Teljesen más jellegű munkát végzek jelenleg. Lehet, hogy csak jól hangzik az egész, néhányan akik korán beléptek, most jól élnek, de akik nemrég kezdték?
ITK légy erős lehet MLM-es termékeket kapni gyógyszertárban. Nah majd ha arra járok lefényképezem a kirakatot. Ott is van kint pár. Bent nem biztos, hogy hagynak fényképezni, de ott a vitrinben rengeteg van.
Kyani, Nuskin, Mona Vie stb már nem emlékszem pontosan. Nem járok túl gyakran arra.
Jé, tegnap mintha egyel több válasz lett volna itt. Miről maradtam le?
Te meg kapaszkodj meg, nem állítottam, hogy Magyarország egyetlen gyógyszertárában sem lehet MLM-es vagy épp nuskines holmikat kapni. Azt mondtam, hogy volt ilyen állítás, de a bizonyítás elől ott is kihátrált az illető. Akkor akár te is lehettél az egyébként, aki ezzel jött korábban, ott is fotózásról volt szó, amiből természetesen nem lett semmi. Tehát még mindig ott tartunk, hogy amit mondtam igaz volt, te meg csípőből vádolsz hazugsággal, miközben az állításaidat nem éppen erősséged alátámasztani.
Csak felhívtam a figyelmet egyrészt arra, hogy az ilyen odamondásaitok mögött rendszerint semmi nincs. Másrészt a tényre, hogy a hálózatos-ügynökös értékesítésre azért van szükség, mert az ilyen módon árusított termékek verseny,- és piacképtelenek.
Értsd: ezeket a termékeket a kutya nem venné, de legalábbis kereskedni biztosan nem érné meg velük olyan körülmények között, ahol a vevő választhat több termék közül amelyek akár jobbak és/vagy olcsóbbak.
Még a példa is ezt bizonyítja. Az ország több ezer patikájából négyben van nyoma annak, hogy ezek a termékek léteznek. Taps. És max. rendelésre hozzák őket - esetleg egy bukott MLM-es próbálkozás hagyatékaként próbálnak megszabadulni tőle, de persze ez eleve lehetetlen, mint ahogyan MLM-en pénzt bukni is, tudjuk.
Jó, van tíz, legyen húsz ilyen patika az országban. Akkor mondjuk keressünk szintén húsz olyan patikát, ahol pedig nem lehet mondjuk Vichy termékeket kapni. Nem kizárt, hogy létezik ilyen, de kb. esélytelen ilyet találni.
De persze mert az MLM-es holmik jelen vannak a hazai gyógyszertárak kevesebb mint 1%-ában, már nyilván azt is kijelenthetjük, hogy egyenesen a gyógyszerész kamara adta áldását a termékekre, és azok minimum egy lapon említhetőek a nagy világcégek termékeivel.
Nem. Az MLM-es bóvlikat továbbra is ügynököknek kell tukmálni rokonokra, ismerősökre, hiszékeny, unatkozó, naiv nyugdíjasokra, mert a gyógyszertárak vezetőinek 99%-a még mindig átlát a szitán, és esze ágában sincs a saját renoméját azzal rombolni, hogy ilyesmiket egyáltalán kitesz a polcra.
Nem mellesleg, ez milyen szöveg már, ugyan miért ne hagynának fotózni? Csak nem a szokásos kihátrálást készíted elő vele, mert ugye bizonyítani az állításodat már.... hagyjuk.
Figyelemre méltó továbbá, a legtöbb MLM cég tiltja a bolti forgalmazást. A nyúúúskin biztosan, de szerintem a kájani is. Egy kájanis üzletpolitikát megnéznék ez ügyben, bár az sincs épp kitéve az ablakba.
Tehát eleve, a saját cégük üzletpolitikáját nem tisztelők révén ha kikerül egy patika vitrinjébe egy MLM-es termék, az arra bizonyíték, hogy a termék jó? Kinek nem üt szöget a fejébe mindezek ismerete, hogy vajon miért tiltja meg a cég ezt, ha a terméke annyira jó? Sőt, ha olyan jó, miért nincs ott minden patikában, és miért vasutasok meg autófényezők hirdetik őket?
Ez mind csak az én elméletem, fogalmam sincs, nincs igazam, és a többi, stb. Újat mondj, sokadjára kérlek.
Meglepődtem a gyógyszertáros linkeken, tényleg nem hittem volna, hogy árulják ott.
Amúgy ezeket az mlm-es termékeket valóban nem lehet értékesíteni pl vaterán, teszvesz stb, benne a szerződésbe, szabályzatba erre utalás. Mondjuk nem tudom miért nem lehetne, mert annyi ilyen jellegő terméket látni ott fent pl tupper az is mlm.
Amúgy szerintem azért nem árulják gyógyszertárba, persze ezek szerint vannak kivételek, mert akkor már nem mlm lenne, hanem mezei nagyker-kisker viszony.
Nem a nuskin ellen vagyok, csak nem nekem való ez a szakma :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!