NuSkin ismeritek? Tényleg lehet sikeres valaki? Van aki már belevágott, vagy már abbahagyta?
Lenne lehetőségem belépni. Persze az előadás nagyon érdekes volt, és még pénzt is lehet vele keresni. A termékek is nagyon meggyőzőek. Persze egy nagyon jól felépített előadás volt.
Kérdés az, hogy mennyire jön be. Van köztetek vagy ismertek olyat akinek bejött? Mellékesnek vagy csak ezzel foglalkozik már?
Egyáltalán hogy kell elképzelni az ezzel kapcsolatos minden napokat? Teljesen más jellegű munkát végzek jelenleg. Lehet, hogy csak jól hangzik az egész, néhányan akik korán beléptek, most jól élnek, de akik nemrég kezdték?
Khm...
I. Kb. akárki beléphet, ezt ne éld meg lehetőségként.
II. Az előadás tipikus parasztvakítás, annak is az egyik legpofátlanabb változata amit valaha láttam - pedig éltem már meg pár dolgot.
III. Pénzt keresni nem fogsz vele.
IV. A termékek talán elsőre, és megfelelő tájékozottság hiányában tűnhetnek jónak, vagy akár elfogadhatónak.
A "munkát" úgy kell elképzelni, hogy hívogatod az ismerőseidet a "lehetőséggel", és még ha nagyon szerencsés is vagy, pár hónapnál tovább nem fog megállni a hálózatod. Még ha valaki a személyes ismeretség okán, netán a beléd helyezett bizalma nyomán meg is próbálja, előbb-utóbb a többségnek kinyílik a szeme, aztán hagyja a fenébe az egészet és megpróbálja csökkenteni a veszteségeit.
A cég és a cég "független hálózatépítői" közötti harcnak illusztris példája a nemrégiben a magyar nyelvű honlap főlapja helyett megjelenő közlemény. Ez kiemelt egy az üzletpolitikájukban lefektetett szabályt ami többek arról rendelkezik, hogy tilos apróhirdetések útján értékesíteni, ill. hálózatot építeni. Az e mögötti okokat találgathatod... Vaterán még akkortájt is elég sok hirdetés volt, gyanítom nem aktív hálózatépítőktől.
Neked amúgy előadták a "vitalitás gén" szöveget?
hát szó volt sok mindenről, dns, meg az antioxidáns, hogy milyen fontos stb. fiatalítás, sőt vissza is lehet fiatalítani valakit :) mert a sejtek emlékeznek. ez kicsit hihetetlennek tűnik :)
Tény, hogy profi az előadás, de én is attól tartok, hogy hívogatni házalni kéne vele..... nem ilyen típus vagyok, én is elhajtom, ha valami cég hív, hogy jajjj de jó terméke van....
mondjuk elvileg van orvosi hátterük, tőzsdén is vannak, meg előadták, hogy milyen jól lehet keresni, akár havi több százezret, milliókat. Ezzel kapcsolatban azért vannak kételyeim, mert aki rég belépett biztos megél, de akik mostanában az nem tudom.
Voltam már Zepter előadáson is, na az tényleg gázos volt, ez jobban szervezettebb
A belépésért elvileg fizetni kell száz valamennyit, ez is visszafog. Ha ingyen lenne, akkor úgy más lenne, tényleg nem lenne veszteni való, de így ha nem jön be akkor azt elbukom, amit kiadtam az elején.
De azért várok tapasztalatokat.
Egy embert "ismerek": Index fórum ;MLM tapasztalatok topik "központ" felhasználói névvel. Jó példa erre...
Ő még amolyan önjelölt oktatóként mutatkozott be, aztán hosszú hónapok alatt többször hasalt el az ellentmondásaival és mellébeszélésével. Végül azt hiszem őt azért vágták ki, mert azt állította nem kell hozzá vállalkozói, ami így gyakorlatilag adócsalásra történő buzdítás... Minden ilyen jellegű tevékenységhez kell. Nem véletlen a Vaterás és egyéb felhívás végre. Sokan elhiszik,hogy úgy vállalkozók és üzletemberek, hogy nem kel hozzá semmi, csak jön a pénz... Ha követed a napi eseményeket láthatod, hogy most kiemelt téma a NAV-nál, pármilliós bírság nem ritka, ha azon kapnak,hogy árulgatod. anélkül meg igen marad a bemutatózás, hívogatás, rendezvény, stb. SAJÁT költségen, mert vállalkozó és nem alkalmazott vagy. Szóval a 100-as mellé tedd hozzá ezeket a költségeket is.
Egyébként, nem bizonyított gyógyhatás, túlzott állítás a cég helyzetéről, és lehetőségekről,(pl.a régi nuskin.hu oldal szerint a tej ártalmas élelmiszer, a Pharmanex olyan név a tőzsdén, mint az Apple.. A Pharmanex egyébként amerikai Kft...a Nuskin van tőzsdén jegyezve, de nem top papír :-)) ) a DNS kutatás eltorzítása (mi kutatónk, mi vagyunk a Discovery filmjében, stb... Az is csak abban volt igaz,hogy látszott az épület,a kutatónak semmi köze a céghez, a konkurenciához annál inkább..) és összemosása a termékekkel, és még lehetne sorolni.
Ami igaz: Superbrand díjas b2b-ben, tehát nem a termék kapta, hanem az üzleti modell, ami az elszámolás (40% jutalék) és a dropshipment alapú logisztikának köszönhető talán, de azt elég sok helyen utol lehet már érni.
De ha igazán át akarod látni, miről is szól, javaslom ezt a cikket. Ebben Te leszel a Laci nemsokára, és Nuskin termék a "Pulzáló Térerő Készülék", vagy épp a biofotonikus szkenner:
Jó kereső szó a Google-ban a "Nuskin+GVH"
Összességében ha van 100.000 Ft amit nem sajnálsz ha bukik és hajlandó vagy fizetni a vállalkozásod költségeid, megpróbálhatod, de ha nem vagy jó előadó, vagy elég rámenős, akkor nem biztos, hogy sikerül.
Termékről nem beszélek, fogyasztói társadalomban élünk, jellemzően túlkínálattal, árversenyekkel, helyettesítő termékekkel. Mint vállalkozás át kell gondolni,de innovációs díjra ne pályázz vele :-))
Jutalékban lehet jobb,mint a Zepter, csak úgy mint ott is, legyen aki még elhiszi..
utolsónak: Igen, lehet abban valami amit írtál. Nincs kolbászból a kerítés ahogy a mondás tartja.
És ja adózás, vállalkozás, ha valaki nem jártas ilyenben, nagyon megütheti a bokáját, meg a haszon akkor már nem is akkora...... sajnos nagyon hiányosan adják elő az infókat.
Jópofa a belinkelt honlap :)
Voltam már Zepter bemutatón is, na az nagyon gáz volt, alig tudtam levakarni az ügynököt, hogy hagyja már abba úgysem veszek semmit.
Annyit költöttem rá, amit amúgy is költöttem más vitaminra, táplálék kiegészítöre. Csak már innen vettem meg. Egyrész azért mert ha már csinálom, legyek hiteles a cuccal kapcsolatban, másrészt meg érdekelt a nagy csodaszer. Nem csodaszer, de tény, hogy nagyon jó.
összegszerüen, amit amúgy is költöttem vitaminra, meg táplálék kiegészítöre kb havi 8-10 ezer ft. De ha a szakmámba dolgoznék, ez a költégem akkor is meg lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!