árufeltöltés ciki?

Figyelt kérdés

meséltem barátnőmnek, hogy nyári munkám lesz, árufeltöltőként fogok dolgozni, erre kiröhögött, hogy az milyen hülyeség.

ő nem nézett munka után, sohasem volt még nyári munkája, és így röhög ki. ennyire ciki lenne ez a meló?

17/L

2013. márc. 17. 19:31
 1/8 anonim ***** válasza:

Ahan,igen.Neki ciki,neked ne legyen....

Majd akkor is legyen ciki,amikor te magadnak tudsz venni azt,amire szükséged van,ő esetleg nem,vagy csak a szülei segítségével.

Én tescoban 2évet dolgoztam alkalmazottként,előtte fél évet diákként,és rengetegen csinálják.

Neked sem lesz ciki,ez biztos.

2013. márc. 17. 19:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem árufeltöltőként dolgoztam nyáron, éppen ennyi idős voltam, mint te.

Hatalmas buli volt, rengeteg jó emlékem van erről az időszakról, és hát nem utolsó szempont az sem, amit az első írt ( anyagiak).

Másfelől lesz munkagyakorlatod, nem tudhatod hogy ez mikor jöhet esetleg jól később. Esetleg később munkát is találhatsz itt, ha jó kapcsolatot alakítasz ki a munkatársakkal/vezetővel.

Na szóval nekem erről egyáltalán nem az jut eszembe hogy ciki:)

2013. márc. 17. 19:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hiszem, hogy bármi olyan nyári munkát találnál ami a barátnődnek ne lenne ciki. Legyen az árufeltöltés, vagy bármi más. Ha a barátnődet felveszik atomtudósnak, ügyvédnek, vagy netán professzornak nyári munkára akkor csinálja azt. Ha nincs rá szorulva örüljön neki. Viszont az nevet aki a végén nevet.
2013. márc. 17. 20:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az a ciki, hogy őt a barátnődnek nevezed.

24/F

2013. márc. 17. 22:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Előzőnél a pont!Én lány létemre rengeteget dolgoztam árufeltőtőnek,egyáltalán nem ciki,inkább büszke lehetne hogy dolgozol és te is magadra...ebből inkább vonjál le következetetést hogy tényleg ez a csaj kell e neked!
2013. márc. 18. 08:16
 6/8 anonim ***** válasza:
94%
Igen, egyes embereknek manapság már ciki a munka. De szerencsére nem kötelező őket követni.
2013. márc. 18. 10:53
 7/8 anonim ***** válasza:

mivel még csak 17 vagy, és lány, így erőteljesen disztingválok

nem, nem ciki - a munka sosem ciki

2013. márc. 19. 16:25
 8/8 anonim ***** válasza:
én 22 éves vagyok, barátnői közül még egyik sem doglozott soha, és engem is kinevettek, hogy ruhaüzletben voltam árufeltöltő, nem volt ciki, sőt jól is fizettek, a munka ne szégyen, a barátnőd val elkényeztetve
2013. ápr. 2. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!