árufeltöltés ciki?
meséltem barátnőmnek, hogy nyári munkám lesz, árufeltöltőként fogok dolgozni, erre kiröhögött, hogy az milyen hülyeség.
ő nem nézett munka után, sohasem volt még nyári munkája, és így röhög ki. ennyire ciki lenne ez a meló?
17/L
Ahan,igen.Neki ciki,neked ne legyen....
Majd akkor is legyen ciki,amikor te magadnak tudsz venni azt,amire szükséged van,ő esetleg nem,vagy csak a szülei segítségével.
Én tescoban 2évet dolgoztam alkalmazottként,előtte fél évet diákként,és rengetegen csinálják.
Neked sem lesz ciki,ez biztos.
Bár nem árufeltöltőként dolgoztam nyáron, éppen ennyi idős voltam, mint te.
Hatalmas buli volt, rengeteg jó emlékem van erről az időszakról, és hát nem utolsó szempont az sem, amit az első írt ( anyagiak).
Másfelől lesz munkagyakorlatod, nem tudhatod hogy ez mikor jöhet esetleg jól később. Esetleg később munkát is találhatsz itt, ha jó kapcsolatot alakítasz ki a munkatársakkal/vezetővel.
Na szóval nekem erről egyáltalán nem az jut eszembe hogy ciki:)
Szerintem az a ciki, hogy őt a barátnődnek nevezed.
24/F
mivel még csak 17 vagy, és lány, így erőteljesen disztingválok
nem, nem ciki - a munka sosem ciki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!