Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Minden munkatársam zsidó, mi...

Minden munkatársam zsidó, mi lesz velem?

Figyelt kérdés
Minden faji és antiszemita szándék nélkül: úgy látom, az összes kollégám zsidó származású. Kicsit félek a két farkas - egy birka effektustól.
2013. márc. 12. 22:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Es keresztrefeszitenek?

Bantanak, beszologatnak neked a vallasod miatt?

Akkor te se csinald mar ezt forditva...

Nem lesz semmi bajod toluk.

Ugyanolyan emberek mint mi csak mas a vallasuk...

Mint ahogy van 100 masik vallas is a vilagon.

Nem ertem miert kell ennyire eloiteletesnek lenni veluk szemben.

Pedig szerintem meg a jobbik kategoria amikor munkamoralrol van szo...

Nekem is vannak zsido ismeroseim es semmi baj nincs veluk. Ok, ok modernebbek, de nem bantjak a legyet se, nem huznak le penzzel, nem vernek at csak azert mert "zsidok"...

2013. ápr. 29. 11:48
 12/14 A kérdező kommentje:
én faji/származási dologra gondoltam :) nem vallási, azt egyébként is honnan tudnám, hogy mit vall?
2013. ápr. 29. 17:55
 13/14 anonim válasza:
Miért problémázol? Ha a munkamorálod, az értelmed megfelelő, alkalmas vagy a feladatra, akkor ki a fenét érdekel a vallásod? Engem nem érdekel ha a kolléga más vallású, amíg engem nem akar megtéríteni.
2013. jún. 12. 22:44
 14/14 anonim ***** válasza:
na, kirúgtak onnan végül?
2020. júl. 2. 04:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!