Miért nem lehet elhelyezkedni agrár diplomával?
Figyelt kérdés
Én ezt nem gondoltam volna. Úgy gondoltam, fontos a mezőgazdaság, alap dolog, amire mindig szükség lesz.2013. márc. 8. 11:46
11/14 anonim válasza:
Néha van kereslet a nagy vállalatoknál. De oda is értékesítőnek vagy ismerősök, gyakornokok közül válogatnak. Külföldre nagyon erős nyelvtudással keresnek embereket. Azt meg sajnos nem itthon fogod megtanulni, hanem kint. Amúgy miért lettem lepontozva? Súgja már meg valaki? Mert nem mondom azt hogy nem igaz, el lehet vele helyezkedni? Én lennék a legboldogabb ha így lenne, de sajnos nem így van. Ez egy olyan szakma ahol a kor nemhogy hátrány, hanem előny.
12/14 A kérdező kommentje:
Előny, igen. Én is nézegettem a múltkor a hirdetéseket, és csak tapasztalt embereket keresnek. Egy újonc meg így nem lehet tapasztalt, ha csak a tapasztaltakat veszik fel. Olyan emberek mellett, akik 30 éve a mezőgazdaságban dolgoznak, értenek mindenhez, állatokhoz, növényekhez, gépkezeléshez, egy frissen végzett diplomásnak nem tudom mennyi esélye van, de úgy gondolom nem sok. Egyébként agrármérnöknek tanulok, örülnék, ha el találnék majd egy jó helyet. Még nem most végzek, szóval dolgozok ki mellé valami B tervet is, mert sok helyen olvasom, hogy nehéz az elhelyezkedés. Mondjuk elvileg a növényorvosokat keresik.
2013. márc. 9. 16:51
13/14 anonim válasza:
és az élelmiszermérnökkel el lehet szerintetek helyezkedni? elvileg az is agrár...én azon gondolkozom h elvégzem
14/14 anonim válasza:
El. legalábbis évfolyam társaim közül voltak akik elhelyezkedtek. De ez is kereslet kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!