Szeku3 kérdése:
Neharagudjatok de semmi összetartás ebbe a magyar társadalomba?
Figyelt kérdés
Neharagudjatok de semmi összetartás ebbe a magyar társadalomba!!!A héten voltam felsővezeték szerelői állásinterjún Pesten a MÁV nál ezek meg beköpik nekem hogy 110000Huf/hó bruttó???Hát azt hittem lehányom a p+csát!12en voltunk,feláltam tesztírás közbe és megkérdeztem a többieket hogy ezért a birka bérért akarnak dolgozni pesten???Ha milyen ország ez???Mind csak ült ott szótlanul mint a birka!!!Hát ha ezt látná Árpád apánk hogy mi lett az ő harcos népéből?!Hát birkák vagyunk?mert én nem!Ha mindenki összefogna jobban élhetnénk mint a németek!Ha mikor jön már meg a többség esze???2013. márc. 6. 18:18
21/23 anonim válasza:
Magyar társadalom egy undorító,gusztustalan,ötforint fostalicska és még nem írtam tovább amit gondolok a magyarságról,gyülölöm ezt az országot hányingerem van tőle.
Ezért is akarok külföldre menni,mert ez kritikán aluli ami itt megy.
Én igaz jól keresek de maga az egész ország nyomasztó,néha kajakra ,,felvágom az ereimet" érzésem van,sajnos.
Bár ne ide születtem volna hanem Németországba,Luxemburgba vagy ilyen helyekre,vagy Hollandia,Dánia,Svédország.
Menjetek csak el oda szétnézni hát teljesen mások az emberek olyan boldogok és kiegyensúlyozottak,hogy ihaj,egyszerűen nagyon komolyak imádom őket,öröm rájuk nézni,ahogy élvezik nagykanállal az életet,mosolygósak,boldogok,sz@rnak mindenbe bele,élvezik az életet.Ne ez az ami nincsen itthon.
22/23 anonim válasza:
Kedves kérdező, én is te nézetedet vallom. De ha megnézed, már az itteni hozzászólok nagy része is sajnos, ugyanolyan birka mint az a másik 11 ember, ott a teszten. Ezért tartunk ott, hogy legszarabb pénzzel is kiszúrják az ember szemét, és a sok birka ember el is vállalja. Annak a sok millió embernek, akinek nincs munkája, rosszul él, nincs pénze, azoknak kellene fogni a puskát és elindulni a parlament felé, és háborút kell indítani, fegyverekkel. Mert csak ez a módszer tud már segíteni sajnos, nem az hogy 300 parlamenti képviselő benn ül a jól felépített parlamentbe, és kellemesen elbeszélgetnek, az országról. És a sok hülye ember azt hiszi, majd ez segít, ettől jobban fogunk élni, a nagy francokat. Már rég háborúzni kellene ebben az országban és nem szavakkal, csak a sok magyar birka ember, erre is képtelen. Ezért élünk így.
23/23 Flector 67 válasza:
Utolsó! Te fegyver fogtál? Esetleg változtattál valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!