Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Neharagudjatok de semmi...

Szeku3 kérdése:

Neharagudjatok de semmi összetartás ebbe a magyar társadalomba?

Figyelt kérdés
Neharagudjatok de semmi összetartás ebbe a magyar társadalomba!!!A héten voltam felsővezeték szerelői állásinterjún Pesten a MÁV nál ezek meg beköpik nekem hogy 110000Huf/hó bruttó???Hát azt hittem lehányom a p+csát!12en voltunk,feláltam tesztírás közbe és megkérdeztem a többieket hogy ezért a birka bérért akarnak dolgozni pesten???Ha milyen ország ez???Mind csak ült ott szótlanul mint a birka!!!Hát ha ezt látná Árpád apánk hogy mi lett az ő harcos népéből?!Hát birkák vagyunk?mert én nem!Ha mindenki összefogna jobban élhetnénk mint a németek!Ha mikor jön már meg a többség esze???

2013. márc. 6. 18:18
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
amúgymeg a kommentekre úgy általánosságba!A mávnál olyan felvételi követelmények vannak mint a NASA nál és miért cserébe?Ha az a 12ember mind kiált volna azért amit mondtam akkor lehethogy tettek volna még rá valami aprót,de ha nemis a következő 100ember után már bizony gondolkoztak volna!
2013. márc. 6. 19:30
 12/23 A kérdező kommentje:
Különben meg a miheztartásért én a tót állami vasutaknál 180000Huf-nyi eurt kapok nettó ugyanezért a szarért csak végre haza szerettem volna térni(Haza is fogok csak később)És hogy hogylehet ez?A hülye tót aszongya hogy szarik ennyiért az életével játszani 25KV körül!A Magyar miértnem mondja?
2013. márc. 6. 19:35
 13/23 anonim ***** válasza:
58%

Van itt összetartás. 12ből 11en összezártak, csak te voltál aki kihúzott.

Árpád harcos népe - ez már rég nem az, ez már Kádár népe

2013. márc. 6. 19:39
 14/23 A kérdező kommentje:
# 13/13 Hát igen!Ígyis fel lehet fogni!100pont ezért a felfogásért!
2013. márc. 6. 19:43
 15/23 A kérdező kommentje:
Akkor arra tegyél pontot hogy miért van az ha a németnek,franciának,olasznak,spanyolnak nemtetszik a bánásmód (Bérezés)nem örül hogy hál istennek ezis több mint a semmi hanem sztrájkba kezd!és ha sztrájkba kezd akkor mindenki mellette áll!Lásd pl.lebénítják az egész országot!Még a kukákat sem viszik el!asztán egyszerűen elérik amit akarnak!Kádár fia erre válaszolj?!
2013. márc. 6. 19:47
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Lassíts már öreg! Ne velem perelj!

Én voltam ott a felvételiden? Én ajánlottam neked nettó 70et? Én ültem ott tovább mikor mondtad, hogy ennyiért ne dolgozzunk? NEM!!! Akkor meg vegyél már vissza.

Jogos a felháborodásod, igazad van. De nem én tehetek róla.

Én csak azt mondtam ami az érem másik oldala. Birka módjára összezártak és téged túrtak ki. Ez volt vagy nem?

A másik. Ez a társadalom még mindig az állam minden problémát megoldó szerepére vár. Mint a Kádár korban. Itt senki nem tartja magát felelősnek semmiért, itt mindenki mindent az államtól vár, itt mindenki az államot lopja mert az senkinek sem hiányzik (holott az mindenkinek hiányzik csak erre nem gondol). Mi ez ha nem kádári társadalom.

2013. márc. 6. 19:55
 17/23 A kérdező kommentje:
Bocs az előző kommentem végére elfelejtettem a :-) jelet rakni!Amúgymeg nem veled perelek!
2013. márc. 6. 19:58
 18/23 A kérdező kommentje:
nem túrt ki engem senki!csak egyszerűen elmagyaráztam nekik hogy én esélytelen hogy ennyiért ilyen munkát végezzek Pesten!Reálisan gondolkozva 2családos apaként albérletet fizetve Pesten havi nettó70rugóért???Nemvagyok én messiás!:-)
2013. márc. 6. 20:01
 19/23 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező: mit lehet ahhoz még hozzátenni, amit a 13-mas leírt?

Kádár népe- ez a vasfüggönyön innen nem szorul - sajnos- magyarázatra- legfeljebb az általad felsorolt nyugati országokban.

Hosszú évtizedek munkájának "eredményét" nem tudod egyik napról a másikra megváltoztatni.

Arról nem beszélve, hogy a múlt árnyai még mindig ott pofáznak az ország házában kényelmes puha párnás székben, jó poziban, zsíros fizetésért ( és egyéb "juttatásokért").

Ez sem böki túlzottan sok mindenki csőrét...

2013. márc. 6. 20:03
 20/23 A kérdező kommentje:
Igazatok van!Már semmit!Csak jólesett egy kicsit írogatni erről pár emberrel!Köszönöm az időtöket és az összes hozzászólásotokat!
2013. márc. 6. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!