Neharagudjatok de semmi összetartás ebbe a magyar társadalomba?
Van itt összetartás. 12ből 11en összezártak, csak te voltál aki kihúzott.
Árpád harcos népe - ez már rég nem az, ez már Kádár népe
Lassíts már öreg! Ne velem perelj!
Én voltam ott a felvételiden? Én ajánlottam neked nettó 70et? Én ültem ott tovább mikor mondtad, hogy ennyiért ne dolgozzunk? NEM!!! Akkor meg vegyél már vissza.
Jogos a felháborodásod, igazad van. De nem én tehetek róla.
Én csak azt mondtam ami az érem másik oldala. Birka módjára összezártak és téged túrtak ki. Ez volt vagy nem?
A másik. Ez a társadalom még mindig az állam minden problémát megoldó szerepére vár. Mint a Kádár korban. Itt senki nem tartja magát felelősnek semmiért, itt mindenki mindent az államtól vár, itt mindenki az államot lopja mert az senkinek sem hiányzik (holott az mindenkinek hiányzik csak erre nem gondol). Mi ez ha nem kádári társadalom.
Kérdező: mit lehet ahhoz még hozzátenni, amit a 13-mas leírt?
Kádár népe- ez a vasfüggönyön innen nem szorul - sajnos- magyarázatra- legfeljebb az általad felsorolt nyugati országokban.
Hosszú évtizedek munkájának "eredményét" nem tudod egyik napról a másikra megváltoztatni.
Arról nem beszélve, hogy a múlt árnyai még mindig ott pofáznak az ország házában kényelmes puha párnás székben, jó poziban, zsíros fizetésért ( és egyéb "juttatásokért").
Ez sem böki túlzottan sok mindenki csőrét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!