Neharagudjatok de semmi összetartás ebbe a magyar társadalomba?
Én sem haragszom, de ha nincs munkám, és pénzem akkor én simán elfogadnám a 110 ezer forint fizetést is.
Attól hogy te lázongtál csak magadnak csináltál hülyeséget.. Neked nem lesz pénzed, munkád, míg a másiknak még ha kevés is de legalább van valami kis pénzecskéje..
Igazad van, de ez meg mindig a jobbik eset hogy az interjun megmondtak a valos bert. Dolgoztam mar olyan helyen ahol a szerzodes alairasakor derult ki a szitu es utana meg ment a hitegetes honapokig.
Amugy meg a helyzet az hogy ha neked nem felel meg akkor jon masik 3 akik boldogan dolgoznak hugyert-szarert, a kepzettseguknek megfelelo fizetesek toredekeert is. Sajnos ez van.
Semmi összetartás??? Dehogynem. Nézd csak meg, mikor valakit szidni kell, hazaárulózni, vagy csak jól belerúgni a másikba, azonnal láthatod az összetartást.
Nem véletlen a mondás, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is. A magyar ember sok mindent meg tud tenni azért, hogy nehogy valakinek jobb legyen, mint neki...
ma 19:07
sok sikert nektek. Fogjatok össze. Hagyjátok ott a munkahelyeteket, és menjetek sztrájkolni a Parlament elé.
Én szurkolok nektek, de nem fogok részt venni. Nekem jól fizető állásom van, hülye leszek elcseszni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!