Mennyit keres egy metró vezető?
Metróvezetőnek gondolom nem diplomásokat vesznek fel. Középfokú végzettséggel az én tapasztalatom szerint BP-n 80-100 ezret lehet keresni eltérés persze lefele és felfele is van 8 órás állásnál, de ez az átlag.
Tőlem még egy munkáltató sem kérdezte meg, hogy megélek-e a pénzből vagy sem, őket marhára nem érdekli.
Hát igen, az érettségi édes kevés munkába álláshoz, arra jó, hogy tovább tanulhasson az ember OKJ-n vagy egyetemen, főiskolán.
Nem tudom vidéken milyen árak vannak, pesti vagyok de amikor hébe hóba vidékre utazom azért ott is vannak rendesen árak.
Most ha belegondolsz..
Lakbér legyen 40.000,- / hó (garzon lakás)
kaja legyen 20-30.000,- / hó
Számlák 20.000,- / hó
Bérletet jobb esetben fizeti a cég, de ha nem akkor 10.000,- / hó
És akkor még nem mentél sehova, nem vettél semmit magadnak, nem tudsz félretenni semmit és jobb esetben keresed meg a 100.000,- 8 órában, esetek többségében túlórát nem fizetik ki. Kemény világot élünk.
Tanulj, hogy talán eltudj helyezkedni normális fizetésért, ez nálam nettó 150.000,- kezdődik
Vagy legyen protekciód :)
Nettó 150? Elég magas színvonalon szeretnél élni.
Mondok neked reális költségeket:
albérlet: 55ezer
Rezsi: 30 ezer
Kaja: 30 körül
Bérlet :10
Munkáltatók ezt rohadtul lesz*rják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!