Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Metró vezető szeretnék lenni....

Metró vezető szeretnék lenni. Milyen papirok kellenek hozzá vagy tanfolyam?

Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 20:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Van egy rossz hírem sajnos most lehetetlen lesz utcáról metróvezetőnek menni. Mivel az M2-re jönnek az új szerelvények és oda majd nem kell segédvezető így majd ha kell metróvezető inkább őket képzik át mert az az egyszerűbb.
2010. máj. 3. 16:03
 2/5 Tubarózsa ***** válasza:
Legalább nem vagyok egyedül :) én a 3asra akarok menni, csak nincs felvétel most. papírok: legalább 8 általános(érettségi vagy szakírányú végzettség előny) erkölcsi bizi; meg a hatósági vizsgáig bekell tölteni a 20. életévet (a tanfolyam kb. 6hónap), meg van orvosi vizsgálat, de azt a BKV intézi meg elmondják pontosan mit kell csinálni, ha lesz felvétel.
2010. máj. 4. 20:02
 3/5 anonim ***** válasza:

...és nem tartozhatsz a BKV-nak.

Lukácsné Marika vezeti a kabinettet.

2010. máj. 7. 16:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Érettségit bp-i lakcímet kérnek.
2010. máj. 11. 13:54
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Én már tudi nem leszek metróvezető, mert mégy 11éves vagyok, és amire felnövök már minden automata lesz. :(
2011. márc. 6. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!