Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hollandia, átverés vagy valós...

Hollandia, átverés vagy valós lehet?

Figyelt kérdés
Jelentkeztem egy munkára hollandiába mint takarító, önéletrajzot kellett küldeni és ha megfelel az önéletrajz akkor 16500Ft-ot kell átutalni (mint szállásfoglalás) egy holland számlára. A hirdetés feladója magyar és semmi pénzt nem kért csak ezt és ha utaltam e-mailen át kell küldeni az utaló bizonylatot! Március 8.-án lenne az indulás. Merjem elutalni ezt a pénzt vagy átvágás?? A fizetés 1280 Euró lenne (ebből minusz 100 euró a szállás havonta)
2013. febr. 28. 12:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Pénzt előre szerződés nélkül semmire ne fizess, mert csak ráfizetésed lesz.

Nyelv nélküli munka meg eleve gyanús,amikor minden 5-ik ember ki akar menni valahova, még alsóbb rendű munkára is, így aki már alap szinten beszél esélyesebb a munkakörre, mint egy nyelv nélküli.

5-6 éve még működött a nem kell nyelv, csak gyere dolog, ma már válogathatnak a munkáltatók, a jelentkezőkből, hacsak nem valami speciálisabb szakterületről van szó, de azok meg nem alsóbb rendű munkák.

2013. febr. 28. 13:26
 12/18 A kérdező kommentje:

A hírdetést nem mentettem el,de hollandiába keresnek takarítókat! kéthetente fizezés.. Érd: 10től 4ig.

0670/3910217

2013. febr. 28. 13:29
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem 70-es 30as!!!!! bocsiii
2013. febr. 28. 13:30
 14/18 anonim ***** válasza:

Kezdem azt hinni, hogy te vagy a hirdető, mert nem reagálsz azokra, akik óva intenek ettől a "munkától"

Szóval te még mindig elhiszed ezt? Legalább annyit mondj, hogy felfogtad a veszélyeket.

2013. febr. 28. 13:32
 15/18 A kérdező kommentje:
Én felfogtam ezeket a dolgokat,de mint naív magyar ember még mindig reménykedem,hogy nem vernek át!
2013. febr. 28. 13:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Addig voltál naiv, amíg nem tudtad a veszélyeket. Most már nem naiv vagy, hanem hülye (amennyiben nem szakítod meg a kapcsolatot a csalóval)
2013. febr. 28. 13:37
 17/18 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a kérdező is agyilag zokni.

1, Nyelvtudás nélkül eszedbe ne jusson kimenni. Akárki akármit világol,hazudik..nélküle nem fogsz boldogulni!!

2, Munkáért pénz jár, és nem Te fizetsz érte. Olyan jó lenne ha a hülye emberek néha gondolkoznának, és a segélyt nem egy álomra költenék!!

2013. febr. 28. 22:36
 18/18 anonim ***** válasza:

jaj. legalább látjuk, hogy az ilyen utolsó szemetek, mint a hirdető, kikből élnek meg. elképesztő, hogy egyetlen olyan válasz sem volt, ami csak felvetette volna a legkisebb lehetőségét annak, hogy ez valós munkát takar (mert tényleg ÁTVERÉS!), az ember józan esze is azt sugallja, hogy ezt nem szabad, a kérdező mégis reménykedik.

én azt szeretném kérdezni, hogy miért tetted fel a kérdést? úgyis eldöntötted, hogy felgyújtasz 16500 forintot, akkor erről felesleges bárki véleményét kikérni.

2013. febr. 28. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!