Tudsz olyan "Keress pénzt otthon, kattintással" oldalt, amelyiken biztos, hogy kifizetnek, nem pedig átverés?
Figyelt kérdés
Olvastam már olyanokat, hogy egyes oldalakon nem fizetnek ki, vagy levonnak a fizetésedböl, stb.. Ezért nem akarok olyan oldalra regizni, amelyik nem korrekt...2013. febr. 8. 19:52
1/9 anonim válasza:
Ilyen egyszerűen nem létezik, különben már rég mindenki azt csinálná.
2/9 anonim válasza:
Ez egy baromság, nem kell bevenni.
3/9 anonim válasza:
Még jó, hogy ilyen tájékozottak vagytok. Ha nem értetek hozzá, ne válaszoljatok, mert bizony léteznek. Én konkrétan 3 oldalon vagyok regisztrálva, amelyek fizetnek, és 10000 körül ki tudok szedni úgy, hogy nem fektettem be és nem ülök egész nap a gép előtt.
4/9 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz! Aki nem ért hozzá ne szólja le! Vannak igaz nem fizetős oldalak, de aki régóta csinálja ki tudja szűrni őket! Ezek vagyunk mi:)
5/9 anonim válasza:
Még szerencse, hogy a 2 okoska véletlenül sem mond honlap címet. Pedig biztos tudnak..
6/9 anonim válasza:
A kérdező írt privátot, ott kitárgyaltuk. Én speciel ilyen bunkó stílusúnak még véletlenül sem segítenék, ha fizetnének érte SEM! Vess magadra (és a szüleidre, hogy nem sikerült megnevelniük).
7/9 anonim válasza:
A kérdező feltett egy kérdést, te meg osztod az észt, anélkül, hogy megválaszolnád azt. Te vagy a bunkó.
8/9 anonim válasza:
A kérdést megválaszoltam. "Tudsz olyan oldalt?" "Igen, létezik ilyen". Sőt, mint írtam, privátban már meg is írtam neki.
Első a szövegértés, utána pedig a sértegetés helyett lehetnél kedvesebb!
9/9 anonim válasza:
Rendben, okoskodjál csak, meg dőzsölj a havi pár tíz ezer forintodból :D
Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!