Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit lehet kérni egy...

Mennyit lehet kérni egy designer munkáért?

Figyelt kérdés
Konkrétabban? Lassanként fizetős melók is jönnének be a saját kis designer boltomba és nem tudom, hogy pl.: egy banda logóért mennyit illendő kérni? és egyéb léptékű dolgokért mennyit kérhetek. (most még nem gázos, mert haveroktól jön főleg akiktől amúgy se kérnék sokat de ha netán komoly ügyek is lennének akkor viszont jó volna, valami korrekt árat tudni.) facebook /HeszteraAD ;) keressetek nyugodtan

2013. febr. 25. 20:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia. Nézz körül grafikai stúdiók honlapján. Alapvetően egy-egy kisebb logó tervezééséért 5-10eFt, egy könyvborító 20-30eFt, plakát 30-tól. Lényeges az önpozicionálás. Ma sokan beleesnek abba a hibába, hogy olcsóbbak akarnak lenni mindenkinél és attól majd dől az ügyfél. Tévedés. Az "olcsó" az olcsó. Általában az olcsóról az olcsóság, az alacsony minőség, a profizmus hiánya jut mindenki eszébe. Én inkább a minél professzionálisabb saját arculatra törekednék, hogy az ügyfeleknek szinte kitüntető legyen Nálad dolgoztatni. Ez lassú folyamat, sajnos az olcsójánosok sokszor keresztbe is tesznek, mert az is igaz, hogy senki sem a pénz ellensége. Én is rokon szakmabeli vagyok, nyomdázunk, könyveket tervezünk. Vannak tippjeim, ötleteim.
2013. febr. 26. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!