Mit csinál egy grafikus? Többi lent.
Figyelt kérdés
Mit csinál egy grafikus? Mi a különbség a Designer és egy Grafikus között? Fiatal vagyok (22 éves) és 12 éves korom óta használom a PhotoShoppot, Illustratort, AfterEffectset, Flashet, és a 3Ds programokat (C4D, Maya). Mellette még programozok is szóval megy a PHP, MySQL, HTML, ActionScript, Javascript. És még sokmindenre fogékony vagyok, szóval ha kéna tanulnom még valamit nem lenne túl nagy dolog. És szeretnék egy ilyen állást is ahol ezeket tudom használni. Rajzolgatni nem nagyon szeretek, inkább tervezni. Ez melyik szakma? Inkább a designer? És mennyire lehet ebből megélni? Inkább itthon, vagy külföldön keresettebbek az ilyen állások?
A válaszokat előlre is megköszönném!
2012. júl. 22. 14:47
1/1 anonim válasza:
web designer, programozó, web-programozó. Ezek a szakok, szakmák amikre tökéletes vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!