Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Aki innen külföldön dolgozik?...

Aki innen külföldön dolgozik? Többi lent, , ,?

Figyelt kérdés

Mennyire jellemző, hogy spórolnak az emberrel a munkahelyeteken? Itthon én akárhol voltam, eddig mindig 1,3-1,5 ember helyett kellett dolgoznom!

Ausztriában, Németországban mennyire jellemző ez?

2013. febr. 25. 18:38
 1/4 anonim válasza:
54%
Munkaerőhiány egyedül Magyarországon van. Viszont itt minden cégnél.
2013. febr. 25. 18:55
 2/4 bumbi02 ***** válasza:
Nincs nagy ausztriai tapasztalatom, de ahol most vagyok, ott elég jellemző hogy spórolnak.. A szezonban kétszer volt nagy hajtás. Az ünnepek alatt, aztán most februárban. Ahogy lecsengett az első szezon, ki is rúgtak egy embert, hogy ne kelljen feleslegesen fizetni, új embert helyette csak februárra kaptunk. Most meg ahogy cseng le a szezon, megint az a bajuk, hogy kevés munkára túl sokan vagyunk, és már küldik haza az embereket.
2013. febr. 25. 19:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem 3 nagy multinál van tapasztalatom, az elsőnél rendszeres volt otthon a túlóra, mindennapos, szinte az számított csodának, ha valaki a munkaidő végén hazament. A kinti iroda meg 5-kor elkezdett kiürülni, 6-kor már alig lézengett valaki. Az irodaházban ingyenes uszoda,konditerem és önköltségi áron étterem működött nekik.

Második-harmadik dettó, na ott már nem volt akkora leterheltség mint az elsőnél, de előfordult túlóra. A kinti irodában szépen elvonultak dumálni meg kávézni, egyszer akkor voltam kint amikor aznap játszott focimeccset az ország - hát marhára nem a munkával voltak elfoglalva.

A bérkülönbséget meg ne is említsük...

2013. febr. 25. 22:18
 4/4 Komplikato ***** válasza:
2-es ezt itthoni nagyüzemi multi cégek is csinálják, hogy év elején, meg nyáron "uborka szezonban" kidobnak 2000 emberből 3-400-at. Aztán 3 hónap múlva újra felvesznek másokat.
2013. febr. 26. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!