Jogi diplomával meg, illetve több felsőfokú nyelvvizsgával tényleg csak munkanélküli lehetsz?
Azt nem hiszem el,hogy Dr-es diplomával valaki nélkülözzön.
(Itt most ELTE-s,vagy Pázmányos diplomára gondolok elsősorban)
9-es: hol élsz? melyik részén m.o-nak? és a bnőd?
amúgy mire pályázzak,még fel sem vettek az egyetemre
10-es: hát azt én sem hiszem,hogy Dr-i címmel majd vergődnék,meg éhezni fogok munka nélkül...ilyen a világon nincs
és hangsúlyoznám,hogy ELTE-s ill Pázmányos diplomára gondolok
Hát jobb nem lesz,az biztos. Amúgy meg Pesten jobban vannak lehetőségek,mint Zalában,vagy bárhol vidéken,legalábbis úgy gondolom.
Én mindenesetre vidéki létemre Budapesten (azon belül is a Belvároson) kívül szinte rosszul érzem magam,tehát itt kívánom leélni az életem.
Ezt úgysem hiszem el.
Dr-i diplomával ez kizárt dolog.
Amúgy nem tudom honnan jött ez a krumplisütősdi és társai.
Egyébként is életszerű:
Jó napot kívánok Dr. X.Y. vagyok krumplisütő. Kiváló krumplit tudok sütni a Deák tér 2 alatt dolgozom,itt a
névjegykártyám is.
Ettől még Mága Ödönnek is jobb sora van Kunhegyesről, nem pedig a Belvárosból,vagy a Várnegyedből:
rendes jogi diplomát szerzett emberek válaszát kérném,nem pedig frusztrált amerikanisztika-filmelmélet "diplomával" rendelkező
ja és üzenem Neked ésszel is lehet pénzt keresni,akinek megy,és nekem megy, akármennyire meg vagy sértődve (csak üzleti érzék kell hozzá)
rendes jogi diplomát szerzett emberek válaszát kérném,nem pedig frusztrált amerikanisztika-filmelmélet "diploma" tulajdonosait
ja és üzenem Neked ésszel is lehet pénzt keresni,akinek megy,és nekem megy, akármennyire meg vagy sértődve (csak üzleti érzék kell hozzá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!