Miért én oldjam meg mindenkinek a munkahelyet, ha nem is akarnak dolgozni?
1000 forintos oraber igenis rohadt jo ebben az orszagban!
de amugy igen ezek azok az emberek akik robadtul fel tudtak regen duhiteni. azok akik karognak neked a vonaton, a buszon, a buszmegalloban hogy jajj kislany milyen sz@r az elet, nincs munka, nincs semmi jajj milyen szornyu minden. es akkor vannak akik cifrazzak is meg szidalmakkal.
jah nincs munka... ahaaa... 16 eves hugom is tudott suli mellety dolgozni, en is tudtam suli mellety dolgozni. anyam minimalberert kezdett el dolgozni Bpn ma 200-as netti fizuja van ha jol tudom 3 ev alatt erte el!
de ezek a lusta dogok az eletben nem fognak feljebb lepni mert valogatnak mert kenyesek mert LUSTAK!
es ezek irigylik azt hogy mas - en- beutazza a vilagot, szorakozik, eszik-iszik, nincsenek anyagu gondjai.
mar ha itthon vagyok inkabb meg se szolalok csak bologatok ha vki karog nekem igan aha jajj igen aha... pfff ha tudna hogy en hany helyen jartam az elmult fel evben se...
nah mindegy.
ne foglalkozz azokkal!
hivd azt aki elvallalta elsore is
ps.: meg most is szar munkat csinaltam de jol megfizettek, most kepzem magam es utana mar jobb a munka, fele annyi ido, ugyanannyi fizu, kozel a tuzhoz, a diploma utan pedig igazi nyugati alomeletem lesz :)
szoval
az ilyenekkel kar is foglalkozni.
ezek nem akarnak igazan dolgozni.
ha akarnanak akkor mar talaltak volna munkat.
mert munka mindig van.
csak nem mindig van ember aki megcsinalna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!