Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért én oldjam meg mindenkine...

Miért én oldjam meg mindenkinek a munkahelyet, ha nem is akarnak dolgozni?

Figyelt kérdés
Sok ismerősöm mondja mindig, hogy ha van munka, szólj. Nem is egy megterhelő munka, a pénz sem olyan rossz, erre meg a héten kellett volna egy ember másnapra egész napra, felhívtam 4 embert is, mind ilyen kifogásokkal jöttek, hogy bevásárlás (miből ha nincs munkád), anyámnál ebédelek (baromi fontos, ha nincs munkád), takarítani kell (rettentő fontos, ha épp munkát ajánlanak) stb. Ma is kellett volna egy ember éjszakára, kettőt is hívtam, ráadásul 1000 ft-os órabérért, egyiknek éjszaka nincs kedve bejönni, másik nem akár nappal aludni. Így minek hívjak bárkit is, ha nem is akarnak jönni. Megoldjuk, ha nem akarnak dolgozni, de egyszerűen már nem értem, minek mondják, inkább mondják, hogy ne hívjál munka miatt úgy se fogok segíteni, legalább nem kellene telefonálgatnom.

2013. febr. 23. 10:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

1000 forintos oraber igenis rohadt jo ebben az orszagban!

de amugy igen ezek azok az emberek akik robadtul fel tudtak regen duhiteni. azok akik karognak neked a vonaton, a buszon, a buszmegalloban hogy jajj kislany milyen sz@r az elet, nincs munka, nincs semmi jajj milyen szornyu minden. es akkor vannak akik cifrazzak is meg szidalmakkal.

jah nincs munka... ahaaa... 16 eves hugom is tudott suli mellety dolgozni, en is tudtam suli mellety dolgozni. anyam minimalberert kezdett el dolgozni Bpn ma 200-as netti fizuja van ha jol tudom 3 ev alatt erte el!

de ezek a lusta dogok az eletben nem fognak feljebb lepni mert valogatnak mert kenyesek mert LUSTAK!

es ezek irigylik azt hogy mas - en- beutazza a vilagot, szorakozik, eszik-iszik, nincsenek anyagu gondjai.

mar ha itthon vagyok inkabb meg se szolalok csak bologatok ha vki karog nekem igan aha jajj igen aha... pfff ha tudna hogy en hany helyen jartam az elmult fel evben se...

nah mindegy.

ne foglalkozz azokkal!

hivd azt aki elvallalta elsore is

ps.: meg most is szar munkat csinaltam de jol megfizettek, most kepzem magam es utana mar jobb a munka, fele annyi ido, ugyanannyi fizu, kozel a tuzhoz, a diploma utan pedig igazi nyugati alomeletem lesz :)

szoval

az ilyenekkel kar is foglalkozni.

ezek nem akarnak igazan dolgozni.

ha akarnanak akkor mar talaltak volna munkat.

mert munka mindig van.

csak nem mindig van ember aki megcsinalna...

2013. márc. 27. 02:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!