Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol lenne eredményes Állatorvo...

***Évii*** kérdése:

Hol lenne eredményes Állatorvosnak dolgozni?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok és Állatorvos szerettem volna lenni mindig is és még az is akarok lenni csak hogy nem tudom hogy eredményes lenne-e ha kimennék Amerikába és ott dolgoznák vagy valami másik országban csak ne Magyarországon mert nem itt akarok dolgozni!?!?! Szerintetek!?!?! 1.Amerika (New York) 2.Franciaország (Párizs) 3.Spanyolország (Nem tudom hol) Segítenétek választani hogy melyik a jobb!?!?!

2013. febr. 18. 15:24
 1/10 anonim válasza:
Tedd fel ezt a kérdést 3 év múlva, amikor nagyobb rálátásod lesz a helyzetre, addig ne gondolkozz ilyeneken, csak tanuld meg azt, amit megtanulhatsz.....
2013. febr. 18. 15:34
 2/10 anonim ***** válasza:
Először vegyenek fel az állatorvosira, majd utána gondolkozz ezen.
2013. febr. 18. 15:42
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a rossz tanácsokat! :( Amúgy meg mindenki azt mondja hogy minnél hamarabb gondolkozzunk ezen a dolgon mert én már hamarosan Gimis leszek és én csak föl tettem ezt a kérdést és aki rossz tanácsokat osztogat az inkább ne is szoljon! :( Az összes ismerösömnek is ezt mondták meg nekem is! ,,Jobb hamarabb felkészülni, Mint késöbb felkészülni''!
2013. febr. 18. 16:04
 4/10 A kérdező kommentje:
Jó és hasznos tanácsokat kértem nem pedig rosszakat és haszontalan akar! :(
2013. febr. 18. 16:06
 5/10 anonim ***** válasza:

13 évesen biztos sokat tudsz ezekről a dolgokról. Itthon miért nem szeretnél állatorvos lenni?

De hogy örüljön a lelked: USA-ban nem fogadják el a magyar diplomát, különvizsgát kell tenni hogy ott tudj dolgozni. Spanyolországban borzalmas a gazdasági helyzet. Így maradna Páris. De egyrészt az állatorvosok itthon is jól megélnek, másrészt ha addigra marad a hallgatói szerződés akkor jópár évig úgysem tudsz majd kimenni (kivéve ha kifizeted a 11 féléves, 1300000 Ft/félév tandíjat):

2013. febr. 18. 16:07
 6/10 A kérdező kommentje:
Amúgy nem érdekelne téged más ! :( Egy lányt nem érdekelhet hogy hova akar majd menni ha Állatorvos szeretne lenni és hogy ő külföldön szeretne dolgozni? :( Te inkább foglalkozz a saját dolgoddal! :(
2013. febr. 18. 17:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Hogy akarsz állatorvos lenni, ha nem tudsz szöveget értelmezni? Az előző leírta a nagy büdös helyzetet.Hallgatói szerződést ha a hetekben beleteszik az alaptörvénybe akkor valóban 10-évig itthon kell dolgoznod miután végeztél.Vagy perkálhatod ki a félévenként 1,1 millió Ft-ot. A kérdésre válaszolva, a legjobb ezek közül Franciaország, de én Ausztráliát, vagy Kanadát venném célba, azok elérhetőbbek.
2013. febr. 18. 20:17
 8/10 anonim válasza:
Látszik a válaszaidból, hogy még nem vagy érett ilyen dolgokról beszélgetni. Ennyi és ez az igazság.
2013. febr. 18. 20:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Apukád számát megadnád? Hogy beszappanozza a kis szádacskádat?
2013. febr. 19. 16:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Szánalmas hogy ilyen ember akar állatorvos lenni :(
2013. febr. 19. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!