Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek ez az állás...

Szerintetek ez az állás mennyire valós?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem elég gyanús.

2013. febr. 10. 05:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nekem semmi gyanús nincs benne...

Ha nem kér az illető "regisztrációs díjat", vagy bármilyen "közvetítői jutalékot" előre, akkor semmi baj...

Vedd fel az illetővel a kapcsolatot, aztán majd menetközben meglátod, mennyire valós az ajánlat!... :-))

Alaposan figyelj oda, milyen szerződést írsz alá, kell-e fizetned a szállásért, étkezésekért, kinek mennyi jutalékot kell majd fizetned, stb...

2013. febr. 10. 07:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Kösz, akkor jelentkezem rá. Szállás ilyen munkahelyeken biztosítva van. Nekem a napi 50 eurós fizetés tűnt kicsit soknak.
2013. febr. 10. 07:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Napi 50.- EUR egyáltalán nem sok, az kb. 1100.-EUR/hó, elég alacsony havi bér Ny-Európában...

Mindent alaposan tisztázz le, ne csak szóban, hanem írásban is (a szó elszáll)!!!

Ugródeszkának jónak tűnik és ha már van helyismereted, kis nyelvtudásod, akkor tovább tudsz majd lépni... :-))

Sok sikert!...

2013. febr. 10. 07:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Általában csak az a baj, hogy ilyen pozícióknál nincs fix bér, illetve nem ennyi a fix ( 650-900 euro a reális + borravaló, esetleg egy-két helyen a nyugdíjat is kézbe kapod havonta)Lehet reális a napi 50 euro, de nem ahogy előbb írták, hogy 22 nappal számolva, mert hajón 7/7 van. Az pedig úgy 1500 nettó, ami takarításnál épp a felsőbb kategória.

Szállás étkezés egyértelműen a hajón ezért nem is vonnak.

Amire figyelni kell, hogy melyik céghez mész, onnan kinek milyen referenciája van.Milyen országbeli szerződést kapsz, a szerint kell adóznod.

Megmondom őszintén sok esetben nem lehet kikerülni az agencyket hajónál, így én elég esélytelennek tartom, hogy ne kellene X összeget (10-50 ezer HUF) fizetned. Azonban attól függ ki szervezi, ezek nem a lehúzós kamu állások szoktak lenni. Fizetni csak akkor kell, amikor már szerződés van a kezedben. Óceánnál egy-két kivételtől eltekintve, viszont még a repjegyet és a vízumköltséget is Neked kell állnod.Folyamnál ilyen nincs.

Sok sikert, de szerintem ha hajóba gondolkodsz keress meg egy hitelesebb közvetítőcéget. Márciustól-májusig indulnak zömében folyamon, talán még felférsz valahova... Vagy szezon közben is kell sokszor az ember beugrósnak.

Sok sikert!

2013. febr. 10. 09:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Körültekintő és óvatos leszek..
2013. febr. 10. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!