Szerintetek ez az állás mennyire valós?
Nem tudom, nekem semmi gyanús nincs benne...
Ha nem kér az illető "regisztrációs díjat", vagy bármilyen "közvetítői jutalékot" előre, akkor semmi baj...
Vedd fel az illetővel a kapcsolatot, aztán majd menetközben meglátod, mennyire valós az ajánlat!... :-))
Alaposan figyelj oda, milyen szerződést írsz alá, kell-e fizetned a szállásért, étkezésekért, kinek mennyi jutalékot kell majd fizetned, stb...
Napi 50.- EUR egyáltalán nem sok, az kb. 1100.-EUR/hó, elég alacsony havi bér Ny-Európában...
Mindent alaposan tisztázz le, ne csak szóban, hanem írásban is (a szó elszáll)!!!
Ugródeszkának jónak tűnik és ha már van helyismereted, kis nyelvtudásod, akkor tovább tudsz majd lépni... :-))
Sok sikert!...
Általában csak az a baj, hogy ilyen pozícióknál nincs fix bér, illetve nem ennyi a fix ( 650-900 euro a reális + borravaló, esetleg egy-két helyen a nyugdíjat is kézbe kapod havonta)Lehet reális a napi 50 euro, de nem ahogy előbb írták, hogy 22 nappal számolva, mert hajón 7/7 van. Az pedig úgy 1500 nettó, ami takarításnál épp a felsőbb kategória.
Szállás étkezés egyértelműen a hajón ezért nem is vonnak.
Amire figyelni kell, hogy melyik céghez mész, onnan kinek milyen referenciája van.Milyen országbeli szerződést kapsz, a szerint kell adóznod.
Megmondom őszintén sok esetben nem lehet kikerülni az agencyket hajónál, így én elég esélytelennek tartom, hogy ne kellene X összeget (10-50 ezer HUF) fizetned. Azonban attól függ ki szervezi, ezek nem a lehúzós kamu állások szoktak lenni. Fizetni csak akkor kell, amikor már szerződés van a kezedben. Óceánnál egy-két kivételtől eltekintve, viszont még a repjegyet és a vízumköltséget is Neked kell állnod.Folyamnál ilyen nincs.
Sok sikert, de szerintem ha hajóba gondolkodsz keress meg egy hitelesebb közvetítőcéget. Márciustól-májusig indulnak zömében folyamon, talán még felférsz valahova... Vagy szezon közben is kell sokszor az ember beugrósnak.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!