Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az EU-Jobs kft. Nevű munkaközv...

Az EU-Jobs kft. Nevű munkaközvetítővel kapcsolatban van valakinek bármilyen tapasztalata?

Figyelt kérdés
2013. febr. 9. 00:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Néhány kolléganőt ők közvetítettek ki hozzánk. Gyári munkáról van szó.
2013. febr. 9. 11:23
 2/7 anonim ***** válasza:
45%
1 tapasztalatom van: ugyanazt az állást, ugyanazzal a részletes és fontoskodó ("csak olyanok jelentkezését várjuk akik minden kritériumnak maradéktalanul megfelelnek") különböző néven, legalább 4 hónapja hirdetik-leveszik-hirdetik. Mivel minden kritériumuknak megfeleltem, jelentkeztem is rá vagy 4-szer, az utóbbi időben már csak poénból is, mondanom se kell hogy b___sztak válaszolni, még egy automatikus üzenetet se képesek beállítani. Ez alapján igazi tróger magyar sufnivállalkozás lehet, legalábbis ami a "toborzás" részét illeti.
2013. febr. 10. 14:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem is hasonlóak a tapasztalataim (nem csak) velük kapcsolatban. Azért bízom benne, hogy előbb-utóbb lesz egy üres pozíció és sorra kerülök. Van azonban egy olyan érzésem, hogy a munkaközvetitők egy része csak úgy gyűjti az önéletrajzokat és adatbázist épít, amit aztán jó pénzért értékesít például marketing célokra. Ha jelentkezem egy állásra, utána mindig megszaporodnak az új spam-levelek az email fiókomban. Szerintem olyan hirdetések is vannak ahol nincs tényleges munka.
2013. febr. 12. 22:01
 4/7 anonim ***** válasza:
91%

Jól látod kedves kérdező! A legtöbb hirdetés kamu.

1. adatgyűjtögetés folyik marketingcélból

2. adatbázisépítés (ha majd lesz olyan pozíció, legyen rá 100 kész ember)

3.meg kell hirdetni, de úgyis az igazgató/államtitkár unokahúga lesz a nyerő

Na ilyen esetekben teljesen mindegy, h milyen az önéletrajz, hogy van-e rajt fotó, vagy a bal felső, vagy jobb alsó sarokban szerepel-e...mindegy mit tudsz, mindegy,h maradéktalanul megfelelsz az összes kritériumnak.

2013. febr. 13. 07:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Vannak másképp kamu hirdetések is:

1. mást hirdetnek, mint amit keresnek, főleg call centerekre, mlmre, zepterre jellemző. Hirdetnek egy titkárnői állást német nyelvtudással, majd felhívnak, h sajnos az az állás betelt, de jó a cv-d, mit szólnál a call centerhez..vagy titkárnői állás, de kiderül, h biztosítást kéne eladni, csak úgy már nem jelentkezne a hirdetésekre a kutya se.

2. Aztán olyan is van, amikor egy szakmai problémát nem tud megoldani a cég, felad egy hirdetést, mintha szakembert keresne, behívja a interjúra a szakembereket és felteszik neki a kérdést, h hogy oldanák meg az adott problémát. Aztán 10 szakember leinterjúztatása után már kaptak némi ötletet a megoldáshoz, ingyen!

2013. febr. 13. 07:32
 6/7 anonim ***** válasza:
93%
Olyanról is hallottam, amikor egy cég azért hirdet, hogy mutassa a konkurenciának, vagy vmelyik befektetőjének, hogy lám nálunk felvétel van ezekben a válságos időkben is, nekünk ennyire szalad a szekér. Holott dehogy! Ilyenkor cégnévvel hirdetnek, nem közvetítőn keresztül.Na, ez esetben is mindegy milyen a tudásod, az életrajzod a darálóban fogja végezni, hisz nincs mögötte pozíció.
2013. febr. 13. 07:38
 7/7 anonim válasza:
28%
1 órája jelentkeztem egy állásra, már jött is a telefon,h holnapra menjek be :D szerintem szerencse kérdése..
2013. szept. 16. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!