Munkaközvetítővel kapcsolatban valaki?
hello.hát a munkaügyi központok általában kapcsolatba vannak a külföldiekkel, nem tudom merre laktok, de pl sokan kimennek ausztriába munkagyi központba körülnézni.ugy egyzserűbb.vagy pár oldal:
www.dunarapszodia.hu
itt találsz egy álláslehetőséget németországba
vagy www.euwork.hu
itt sokat is
A belföldi az azt jelenti,hogy belföldre tehát MO-on belül közvetít állásokat, ahol azt látod,hogy külföld, annál külföldre közvetítenek állásokat itthonról. Tehát,ha szeretnél itthonról egy állást elintézni és választasz egy irodát mindenképpen keress rá a listában,nehogy átverjenek.
És soha ne fizess semmilyen jogcímen,mert z átverés.Szívesen válaszolok bármilyen kérdésedre!Szép napot
Köszi:)
A mindkét irányba kifejezés ez esetben belföld ill. külföldre vonatkozik gondolom.Nade,mi az hogy belföld+EGT,
EGT-n kívüli?Illetve telefonon beszélek velük,ezután a megbeszélt időpontra befáradunk a barátommal.Mit kell vinnem?Köszi egyébként,nagyon segítőkész vagy!
Szia,megint én!
Nem szeretnék rosszat mondani, mert nem tudom pontosan, csak az oldalt meg a riportot láttam.Szerintem,amelyiket kinézted hívd fel és telefonon biztos adnak tájékoztatást.
Azt ,hogy pontosan mit kell vinned,azt is megmondják ők a telefonban,hogy mit kérnek tőletek,általában útlevél,lakcímigazoló,önéletrajz,referencialevél sem árt,és a nyelv tudás.Remélem azért segítettem ! Szép napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!