Tickair ügynökséggel kapcsolatban valami tapasztalat?
A Tickair Ügynökség ügyfelei a saját szavaikkal így jellemeztek bennünket:
„3 éve foglalok jegyet a Tickair Ügynökségnél. Azt szeretem bennük, hogy mindig rugalmasak és gyorsak. Egyszer vasárnap este 9-kor kellett elintéznünk egy sürgős módosítást a foglalásomban, és ők még ekkor is készségesek voltak. Ezt nem felejtem el nekik sosem.”
Balázs – Budapest
“Nagyon köszönjük! Az Önök cége olyan szintű szolgáltatást nyújt, amivel Magyarországon eddig (sajnos!!!) nem találkoztunk. Mindenkinek ajánlani fogjuk, ahogy mostanában ezt tettük is. Ritka eset (szintén sajnos! ), hogy a befizetés után is ilyen jól működik az e-mail és tel.- kapcsolat az ügyfelek között….:)
Minden ismerősünknek a Tickair-t fogjuk ajánlani.
Köszönjük!”
Adrienn és József – Budapest
„Eddig nekem rengeteget segített az ügynökség. Nagyon köszönöm!”
Ádám – Miskolc
„Nagyon jó a csapat!!! Nekem csak pozitív véleményem van! Köszönök mindent!!!”
Mária – Budapest
„Nagy terhet vesznek le a vállamról azzal, hogy nem magamnak kell megcsinálnom az online check-int. Mindig sok időm elment vele, így viszont csak ki kell nyomtatnom a beszállókártyákat!”
Péter – Pécs
„Nagyon szépen köszönöm a rugalmas ügyintézést!”
Izabella – Jászberény
“Egy újabb problémás utazást sikerült megoldani !!! Nagyon köszönjük!! Tel Avivi repülőjegyünket megkaptuk,!! További sok sikert kívánunk nektek!!! Én minden ismerősömnek csak titeket ajánlalak.!! ”
Ow TattooArt – Budapest
Lásd még: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!