Van valami praktikus ötletetek - bőröndbe való csomagolással - kapcsolatban?
Holnap utazunk el 2 éjszakára - vagyis 3 napra - egy thermálfürdőbe Anyukámmal és a Nővéremmel. Ma estére terveztem, hogy összepakolok, de halvány fogalmam sincsen, hogy hogyan kezdjek hozzá?
Általában, ha megyünk valahová, valamit /fogkefe, fogkrém, tusfürdő, papucs, telefontöltő, stb. stb.\ mindig itthon felejtek.
Az lenne a kér(d)ésem, hogy tudnátok- e nekem segíteni abban, hogy mi(ke)t vigyek magammal? (Apróbb-nagyobb dolgokat is írhattok!)
Köszönöm, hogy válaszoltok - üdvözlettel - egy 13 éves lány.
Köszönöm a válaszodat! Igen, ez jó ötlet - mármint az, hogy - végig gondolom, hogy mi kell egy napra, és azt bepakolom.
Természetesen Anya is segít bepakolni, mert nélküle még holnap ilyenkor sem lennék kész (-:
Oké, köszi! Hát, ez nálam is - sajnos - gyakran előfordul...
Fürdőruhából elég ha 1-et viszek; vagy inkább 2-őt vigyek?
Vigyél kettöt váltásnak, az nem súly és nem foglal helyet sem.
Írj listát, ami csak eszedbe jut írd rá, utána kezdj pakolni, amit elraktál húzd ki a listádról.
Köszönöm a válaszodat! Igaz, tegnapelőtt volt egy hete, hogy megjöttünk, de semmi gond!
Nagyon jó volt, és: "Csodák csodája!" Nem felejtettem itthon semmit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!