Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Van valami praktikus ötletetek...

Van valami praktikus ötletetek - bőröndbe való csomagolással - kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Holnap utazunk el 2 éjszakára - vagyis 3 napra - egy thermálfürdőbe Anyukámmal és a Nővéremmel. Ma estére terveztem, hogy összepakolok, de halvány fogalmam sincsen, hogy hogyan kezdjek hozzá?

Általában, ha megyünk valahová, valamit /fogkefe, fogkrém, tusfürdő, papucs, telefontöltő, stb. stb.\ mindig itthon felejtek.

Az lenne a kér(d)ésem, hogy tudnátok- e nekem segíteni abban, hogy mi(ke)t vigyek magammal? (Apróbb-nagyobb dolgokat is írhattok!)

Köszönöm, hogy válaszoltok - üdvözlettel - egy 13 éves lány.

2010. okt. 9. 14:31
 1/7 anonim válasza:
100%
Én úgy szoktam bepakolni, hogy mit csinálok naponta. És megyek végig a napomon, és azokat pakolom be. De gondolom anyukád is segít majd a pakolásban. :)
2010. okt. 9. 15:20
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat! Igen, ez jó ötlet - mármint az, hogy - végig gondolom, hogy mi kell egy napra, és azt bepakolom.

Természetesen Anya is segít bepakolni, mert nélküle még holnap ilyenkor sem lennék kész (-:

2010. okt. 9. 15:47
 3/7 anonim válasza:
100%
Nincs mit de én amikor így pakolok a mobiltöltőm szoktam otthon felejteni XD szóval ilyenekre is figyelj :D
2010. okt. 9. 17:14
 4/7 A kérdező kommentje:

Oké, köszi! Hát, ez nálam is - sajnos - gyakran előfordul...

Fürdőruhából elég ha 1-et viszek; vagy inkább 2-őt vigyek?

2010. okt. 9. 17:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Vigyél kettöt váltásnak, az nem súly és nem foglal helyet sem.

Írj listát, ami csak eszedbe jut írd rá, utána kezdj pakolni, amit elraktál húzd ki a listádról.

2010. okt. 12. 00:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha termálfürdőbe mentek, akkor gondold át, hogy oda mi kell. Tehát papucs, törölköző, fürdőruha, valami krém ha kiszárad a bőröd.. Ezen kívül, amikor fürdesz, akko miket használsz, utána mihez nyúlnál, pl. fogkefe. Fürdés után felöltözöl tehát utcai viselet vagy pizsama. Ha így átgondolod, hogy miket fogsz csinálni, és azokhoz milyen kellékekre van szükséged, akkor nem marad otthon semmi fontos dolog.
2010. okt. 19. 18:31
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat! Igaz, tegnapelőtt volt egy hete, hogy megjöttünk, de semmi gond!

Nagyon jó volt, és: "Csodák csodája!" Nem felejtettem itthon semmit :)

2010. okt. 21. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!