Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A livejasmin.com oldalon...

A livejasmin.com oldalon dolgozni?

Figyelt kérdés
Több kérdésem is lenne. Először ajánlottak fel nekem internetes munkát ezen az oldalon, azt írták e-mail-ben, hogy kéthetente akár 15.-200.00 e ft-ot is lehet vele keresni. Ez mennyire igaz? Átverés vagy sem? A másik, hogy nekem nincs webkamerám, akkor így hogyan tudok chatelni emberekkel. Mit kellene magamból megmutatnom? Csupán lelkitársi munka az, amin elgondolkodtam, de nem igazán merek fejest ugrani benne. Másrészt meg ahogy tudom, angol tudás kellene ahhoz, hogy ott dolgozhassak. A fizetésemet hogyan kapnám meg? Átutalás, vagy hogyan? Előre is köszönöm annak, aki válaszol. Bocsi a sok kérdésért!
2013. febr. 5. 08:14
1 2
 11/12 Semmii válasza:
Chaturbate a legjobb szerintem , olyan szep lanyokat lehet ott talalni.... Livejasminon sosem talaltam meg jo csajt, chaturbate jobb szerintem
2016. márc. 7. 21:12
 12/12 anonim válasza:
Ponthogy a Livejasminon nagyon is jó nők vannak pláne a milfek maturek grannyk sokszor maszturbálok rájuk. 26/F
2018. máj. 28. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!