Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A livejasmin.com oldalon...

A livejasmin.com oldalon dolgozni?

Figyelt kérdés
Több kérdésem is lenne. Először ajánlottak fel nekem internetes munkát ezen az oldalon, azt írták e-mail-ben, hogy kéthetente akár 15.-200.00 e ft-ot is lehet vele keresni. Ez mennyire igaz? Átverés vagy sem? A másik, hogy nekem nincs webkamerám, akkor így hogyan tudok chatelni emberekkel. Mit kellene magamból megmutatnom? Csupán lelkitársi munka az, amin elgondolkodtam, de nem igazán merek fejest ugrani benne. Másrészt meg ahogy tudom, angol tudás kellene ahhoz, hogy ott dolgozhassak. A fizetésemet hogyan kapnám meg? Átutalás, vagy hogyan? Előre is köszönöm annak, aki válaszol. Bocsi a sok kérdésért!
2013. febr. 5. 08:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
46%

"Lelki társ". muhehehehehhe

Egyébként nem hiszem, hogy jobban fizetne, mint mondjuk egy árufeltöltői meló.

2013. febr. 5. 08:40
 2/12 A kérdező kommentje:

Kinevethetsz nyugodtan, ezt írták e-mail-ben! -.-"

Még várok válasz(oka)t.

2013. febr. 5. 08:44
 3/12 anonim ***** válasza:
72%

Mivel ez egy webcam erotikus oldal, így kamera nélkül sehogy. Mész és veszel egy kamerát.

Nem valószínű, hogy átvernének, de az majdnem biztos, hogy nem keresnéd vele magad betegre, ha csak nem mutatsz meg magadból gátlástalanul mindent (és e mellé nem vagy jó nő). Ahogy elnéztem most az oldalt elég silány a felhozatal.

Mit kellene magadból megmutatnod? Mindent. Ha erre nem vagy képes akkor 2 fillért sem keresnél. Azért senki nem fizet, hogy chatelhessen egy felöltözött lánnyal.

2013. febr. 5. 08:52
 4/12 A kérdező kommentje:
Értem, hát akkor ebbe inkább nem ugrok bele, mert nem vagyok r*banc, hogy bárki kedvére kukkolhasson engem. Köszönöm a válaszokat.
2013. febr. 5. 09:14
 5/12 anonim ***** válasza:
34%

És akkor még nem is számoltál azzal, akik free-ben kérnek "előzetest".

Fizetni csak VIP-re fognak, az meg csak akkor van, ha valami pasi alkalmasnak talál arra, hogy fizessen a látványodért, elég pénzt. Nyilván a pénzért meg "minőségi szolgáltatást"is vár.

A jázmin egyébként kb 10 éve volt nagy divat, de akkor még nem körözték ennyire a tiniszex oldalakat..

Ma már pl. a sexchat és társai "profibbak". (pl. cam2cam , vagyis webkonferencia jellegű megoldásokkal)

2013. febr. 5. 12:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
A livejasmin elég jól megy ma is, 2012-ben rekordbevételt értek el.
2013. febr. 5. 16:29
 7/12 A kérdező kommentje:
Értem, akkor ezt a "munkát" inkább köszönöm, kihagyom.
2013. febr. 5. 17:05
 8/12 anonim ***** válasza:

Mi csináltuk egy ideig a párommal. Igaz nem ezen az oldalon és elég jól fizetett.

Tény, hogyha sokat akarsz keresni, akkor egyrészt sokszor kell online lenni és foglakozni kell a kuncsaftokkal és akkor lesznek visszatérő vendégeid.

pusszika

2013. márc. 12. 16:04
 9/12 anonim válasza:
86%

Szexcsetnek mi köze van a profizmushoz? :D

Ahogy nézegettem azt az oldalt, kb falusi retardáltak igyekeznek fárasztani azt a kevés fenn lévő lányt, akik közül 3-4,normális lehetne, ha nem csupa gyökér keresné őket folyton. :S

Az oldal is nagyon kezdetleges primitív, és béna.

2013. máj. 17. 23:41
 10/12 anonim válasza:

Az meg egyenesen nevetséges, hogy a sexcsetet a jázmin fölé emeled !!! még hozzá hasonlítani is nevetséges lenne.

De ettől egyenesen lefordultam a székről.

Max az oldal üzemeltetői szeretnék, ha jázmin szintű lenne a nyomorult oldaluk. :)

Puszika. :D

2013. máj. 17. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!