Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha lenne lehetőséged váltanál...

Ha lenne lehetőséged váltanál munkahelyet ha nem éreznéd jól magad a jelenlegi helyeden? Akkor is ha nem tudod milyen lesz az új hely

Figyelt kérdés
2013. febr. 3. 17:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én léptem, de úgy, hogy már kb tudtam, milyen az új hely. Az előző munkahelyemen sokat stresszeltem, több évet voltam ott. Közben jött ez a mostani és egy ideig párhuzamosan csináltam a kettőt, így nem voltak különösebb meglepetések miután már csak a jelenlegin maradtam. De ha már úgy lettem volna, hogy nagyon de nagyon nem bírom az az akkori munkahelyet, akkor elmentem volna, és keresgélni kezdtem volna másikat. Én sem nagyon engedhetem meg (nem akarom megengedni magamnak), hogy ne legyen munkám, így ez csak végső megoldás lett volna. Nagyon függ a körülményektől a dolog. Esetleg ha ezekről írnál még?
2013. febr. 3. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!