Fiatal vállalkozók, honnan merítsek motivációt?
MLM cégben dolgozom, az most mindegy, hogy melyikben, de imádom, remek cég, remek lehetőségek, de egyszerűen képtelen vagyok kihasználni...
Szedtem össze képeket olyan dolgokról, amiket el akarok érni, ezerszer eldöntöttem fejben, hogy sikeres akarok lenni, a vezetőim hatalmas jövőt látnak bennem, és én is tudom, hogy képes lennék rá, mégsem megy.
Gyanítom, hogy azért nincs motivációm eleget dolgozni, mert még otthon élek, és van egy kis pénz a bankszámlámon, amit megörököltem, és jól elvagyok belőle. Lehetséges hogy ez miatt a kényelem miatt nem érzem szükségét a munkának?
Van valaki akivel hasonló dolog történt?
Okos dolog lenne ebből a pénzből kivenni egy albérletet, és nekivágni a nagyvilágnak, aztán lesz, ami lesz?
Meglehet, de nekem jó így.. Szerencsére nincsenek motivációs problémáim,és megélek a keresetemből, meg a passzív jövedelmeimből. :-)
Azt nem értem, hogy az MLM-ben a legfontosabb a másolódás.
miért nem a szponzorod motivál, vagy az új gyémánt?:-))
Kedves Norbert!
Többször találkoztam már a neveddel ezen az oldalon.
Nem akarlak bántani, de szerintem általában elég negatív a hozzáállásod. Segítő szándékot még nem éreztem a hozzászólásaidban. Én pl. ezért vagyok itt.
De ez az üzenet tulajdonképpen nem is neked, hanem a weboldal moderátorainak szól: kíváncsi lennék, milyen metódus szerint értékelik a hozzászólások hasznosságát.
Mert innen nézve szuperman vagy, 82%-ban hasznos válaszokat adsz.
Nem vagyok Superman. Sajnos csak az MLM-es hozzászólóknál találkozok ilyen mértékű túlzásokkal..Ez igen lehet negatív élmény,de csak véleményeket és tapasztalatokat osztok meg az üzlet és pénzügyekben. És ha tudok segítek.Lásd pl. itt is ajánlottam a vállalkozásfejlesztési lehetőségeket, csak ugye az MLM-es jellegzetesség miatt, nem tudom, hogy valós vállalkozásról van e szó?
Az értékelést nem tudom kik és mire adják...De nyilván van mögötte valami.
Motiválnak a vezetőim, hidd el, nagyon is, és imádom őket, ők is engem. Még mindig nem fogtad fel, hogy én csak azért írtam ki a kérdést, mert kíváncsi voltam, akad-e valaki, akinek hasonló problémája volt, és így láthattam volna hogy van, akinek így sikerült.
Neked nem itt a helyed, ahogy István is mondja, mert csak pofázol, de semmi hasznunk nincsen belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!