Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Fiatal vállalkozók, honnan...

Fiatal vállalkozók, honnan merítsek motivációt?

Figyelt kérdés

MLM cégben dolgozom, az most mindegy, hogy melyikben, de imádom, remek cég, remek lehetőségek, de egyszerűen képtelen vagyok kihasználni...

Szedtem össze képeket olyan dolgokról, amiket el akarok érni, ezerszer eldöntöttem fejben, hogy sikeres akarok lenni, a vezetőim hatalmas jövőt látnak bennem, és én is tudom, hogy képes lennék rá, mégsem megy.

Gyanítom, hogy azért nincs motivációm eleget dolgozni, mert még otthon élek, és van egy kis pénz a bankszámlámon, amit megörököltem, és jól elvagyok belőle. Lehetséges hogy ez miatt a kényelem miatt nem érzem szükségét a munkának?

Van valaki akivel hasonló dolog történt?

Okos dolog lenne ebből a pénzből kivenni egy albérletet, és nekivágni a nagyvilágnak, aztán lesz, ami lesz?

2013. jan. 31. 19:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

"Személyiségfejlődésben verhetetlen vagyok, az nagyon jól megy"

Hát ez vitathatatlan :)

2013. febr. 1. 01:03
 12/24 anonim ***** válasza:

ez a legjobb mondat az egész hosszú levelezésben:

"Kerestem már pénzt, nem is keveset, de nem elehet ahhoz, hogy megéljek belőle."

nagyon cuki.

De kedves Kérdező! Te tudod, h miben látsz persperktívát. Ha motivációhiányában szenvedsz, nézz kicsit körül a weben (Bora-bora, Északi fény, búvárkodás, méregdrága ékszerek, Lambogini, magánrepülőgép, Tudás, diploma, természetgyógyászat, táncok, meditáció, Jacko vagy S. Jobs önéletrajzi könyvek... stb stb) Lehet át fogod értékelni a "jól elvagyok belőle" minőségét. Úgyis fogsz olyan dolgot találni, amid még nincs, amit még nem tudsz, amit még nem csináltál, majd ha vágysz rá, erőt fogsz meríteni, h szorgalmasabban dolgozz.

2013. febr. 1. 12:34
 13/24 anonim ***** válasza:

Egyébiránt a motiváció hiánya nem csak MLM cégeknél jellemző, hanem a valódi vállalkozóknál is. Ha pl. tartósan eredménytelen a működés(értsd,pl. megélni sem lehet belőle)az pszichésen nagy nyomást tud eredményezni az egész ügymenetre és félő, hogy a feladás (üzemszünet) felé veszi az irányt a tevékenység.

Ilyen esetben is segíthetnek a vállalkozás fejlesztési alapítványok, vagy pl. a FIVOSZ, de nem tudom hogyan viszonyulnának a Te "vállalkozásodhoz".

Esetleg érdemes ellátogatni a közeljövőben induló képzéseikre, amik fiatal vállalkozóknak szólnak. De őszintén megmondva én még egy rendezvényükön sem találkoztam MLM-es vállalkozóval.

2013. febr. 1. 13:14
 14/24 anonim ***** válasza:

Tűzzél ki célokat,és határozd el,hogy eléred.

Figyelj linkelek neked egy kérdést:

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..

Ennek a srácnak a leírása olyan löketet adott,hogy ihaj,ilyen egy sikeres talpig fiatal férfi élete,mint amit ez a srác csinál.

Én setét Szabócsban éltem ( :D szándékosan írtam így),és láttam,hogy az átlag már nyafogott a pár forintos sör miatt is vagy,olyan alap dolgok miatt ami hihetetlen.

És láttam a másik oldalt itt Pesten amikor a fiatal srác jó vágású,kigyúrt,okos gyerek boldogan szált ki a Lamborghiniből meg a BMW-ből.

Döntsd el melyik kell neked,és mindjárt egész nap csak tanulni meg dolgozni fogsz más semmit,komolyan :D

Vagy egyszer nézzél szét Szabolcs megyében,hát ami pusztulat van ott,azonnal karrierista leszel,mint amilyen én,nem csoda,hogy sok szabolcsi ismim már mind sokkal többre vitte,mint az átlag,pont ezért mert löketet adott.

Meg nekem is minden célom leírva füzetbe kirakva a táblámra,ahogy kell.

Hajrá.

2013. febr. 1. 17:21
 15/24 anonim ***** válasza:

Szép kis társaság gyűlt itt össze, tisztelet a kivételnek.

Igazán motiváló hozzászólásokat olvastam. Épp ezért olvasom, tanulok belőle. Magyar hozzáállást az MLM üzletekkel szemben. Most megértettem a statisztikát, mely szerint a hálózatom szlovák tagjai miért produkálnak 6x akkora forgalmat, mint a magyarok.

Fogadni mernék, egyik tudósnak sincs fogalma róla, eszik vagy isszák az MLM-et.

Ne törődj velük, mert még a végén elsírod magad.

Én is MLM-ben dolgozom (értitek? DOLGOZOM!) és jól megélek belőle. Öltönyöm nincs is, nincs rá szükségem.

2013. febr. 2. 16:28
 16/24 anonim ***** válasza:
Szlovákiában még nem ismerik annyira ezt a dolgot. Ne feledd, Szlovákia még csak 23 éves. Meg oda amúgy is később gyűrűztek be az ilyen átverések. Szóval most még van elég bepalizható ember, de ha elfogy, te se fogsz olyan jól megélni belőlük (mert te belőlük élsz).
2013. febr. 2. 16:31
 17/24 anonim ***** válasza:
No komment, névtelen hozzáértő. Te meg biztosan Szlovákiából diplomáztál!
2013. febr. 2. 16:34
 18/24 anonim ***** válasza:

Nem, csak gombatermesztéssel is foglalkozok..

Szili Istvánt ismered kedves gombásztárs? :-))

2013. febr. 2. 17:49
 19/24 A kérdező kommentje:

Bak Norbert, te egy sikertelen balf*sz vagy!!

István, te nem tudom ki vagy, de örülök neked! Írok is privátban.

A többieknek meg baromira nincs igazuk, ugyanis a mi cégünknél mindenki jól keres, aki tényleg aktívan dolgozik, nagyon jól és kényelmesen megélnek belőle, pedig nincs mindenkinek csapata. A legnagyobb hülyeség, mikor valaki azt mondja, hogy az MLM-ben csak az jár jól, aki legfelül van. Szerintetek ő nem legalulról kezdte??? Biztos vannak olyan cégek ahol tényleg csak a nagyfőnök jár jól, de ez nem nálunk van. Nálunk a többség jól keres, a kisebbség meg lusta. Én nem akarok lusta lenni, de nincs még motivációm. Az volt a kérdésem, honnan merítsek. Nem voltatok képesek válaszolni. Akkor most ki a hülye?

2013. febr. 3. 21:27
 20/24 anonim ***** válasza:
Te itt nem motivációt keresel, hanem magadat akarod reklámozni, és új palimadarakat beszervezni a hálózatodba. A motivációdat már leírtad: rengeteget keresel, csak nem eleget.
2013. febr. 4. 00:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!