Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szükséges a kijelentés?

Csajos19 kérdése:

Szükséges a kijelentés?

Figyelt kérdés
Ha valakit a munkahelyén nagyobb bruttó munkabèrre akarnak bejelenteni, akkor feltétlenűl szüksèges a kijelentése a munkahelyéről? Meg lehet oldani kijelentés nélkűl? Mennyi idő?
2013. jan. 31. 02:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha jól értem, te béremelésről beszélsz. Ehhez nem tudom miért kéne kijelenteni bárkit is, egy sima szerződésmódosítás az egész.
2013. jan. 31. 05:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Mégcsak szerződésmódosítás sem kell. Egy sima értesítés elég, hogy x munkavállalónak y naptól z Ft-ra módosítja a főnök a fizetését. Ez 100% így van, abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy emelték a fizetésemet január 1-től.
2013. jan. 31. 07:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért kéne kijelenteni valakit azért, hogy fizetésemelést kapjon. Megemelik, kap róla egy papírt, és ennyi.
2013. jan. 31. 07:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, azért kérdeztem mert számomra is érthetetlen volt mikor egy ismerősöm mondta, de mostmár tudom hogy ez nem így van!
2013. jan. 31. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!